fbpx

Je šla tokrat Chrissy Teigen predaleč?

Moda, Novice, slider

Seksi, provokativno in na meji dostojnega …

Dekolte je stvar preteklosti, visok razporek do pasu pa je očitno nujen za glamurozno rdečo preprogo.

Spodnje perilo je seveda v taki obleki prepovedan, če pa uspete, da se vam vidijo boku, pa je outlook popoln! Prva, ki se je s tem trendom poigrala, je bila Kendall Jenner pred dvema letoma na filmskem festivalu v Cannesu. Njenemu vzoru pa so sledile še Anja Rubik, Iggy Azalea, Emily Ratajkowski in Bella Hadid, nazadnje pa soproga pevca Johna Legenda, manekenka in mlada mamica, Chrissy Teigen.

files

Chrissy je na podelitvi American Music Awards prišla v spremstvu soproga oblečena v dolgo obleko, katere visoki razporek bi lahko pristal v Guinessovi knjigi rekordov v kategoriji provokativnosti. Svilena črna obleka z zaprtim dekoltejem in dolgimi rokavi je imela na obeh straneh tako visok razporek, da bi ob neprevidnem gibu lahko videli tisto, kar naj bi bilo očem skrito … kar se je seveda tudi zgodilo.

Mandatory Credit: Photo by Brian To/REX/Shutterstock (7449874w) Chrissy Teigen, John Legend American Music Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 20 Nov 2016

files-1

files-2

Čeprav ima Chrissy zavidanja vredno postavo, ki si tako obleko privošči brez težav, v uredništvu menimo, da bi kljub vsemu razporek moral biti nekoliko nižji. Se strinjate?

Foto: Getty Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam