fbpx

Je ta intervju z Meghan Markle začetek konca kraljeve družine?

Znani

Čustveni intervju vojvodinje Meghan, v katerem je trdila, da je nihče ni vprašal, ali je z njo v redu ali ne, bi lahko bil zelo škodljiv za kraljevo družino, pravi kraljevi strokovnjak.

Kraljevski poročevalec Russell Myers se je danes pojavil na britanski pogovorni oddaji in spregovoril o dokumentarcu, v katerem je 38 let Meghan razkrila, da se je težko spoprijela s situacijo, saj se je poročila s 35-letnim princem Harryjem in rodila njunega sina Archieja.

Strokovnjak meni, da bi intervju lahko pomenil “začetek konca” razmerja para s Harryjevo družino – saj njeni komentarji mečejo slabo luč na ostale člane kraljeve člane.

Pojasnil je, da je Meghan v svojih odgovorih dala občutek, da princ Charles in njegovi žena Camilli ter princ William in Kate Middleton, ne skrbi za dobro počutje Meghan, kljub temu, da se vsi zavedajo “borb, ki jih preživlja”.

Rekel je:

»Meghan se bori. Zelo pomemben signal je dala, ko je povedala, da je nihče ni vprašal, ali je v redu, videti je bilo zelo surovo in zelo čustveno.«

“Mislim pa, da je to lahko zelo škodljivo tudi za kraljevo družino,«

je dodal Russell.

Ali bosta Meghan in Harry preprosto odkorakala iz kraljeve družine?

»V tem intervjuju smo nedvomno videli začetek konca njunega odnosa s kraljevo družino,”

je zaključil.

V istem dokumentarcu je Harry potrdil nesoglasja z bratom, saj je priznal, da se je med njim in Williamom po večmesečnih špekulacijah zares poglabljala napetost.

Foto: PA, ITV, Rex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam