fbpx

Je to novi sanjski moški? Frajer, o katerem ženske ne nehajo govoriti

Lifestyle

Čeprav se serija Emily v Parizu opisuje kot dramska serija z humorističnimi elementi, mnogi trdijo, da je pravzaprav moderna pravljica.

Kako tudi ne, saj se glavna junakinja zaradi službe seli v čudoviti Paris, kjer nosi oblačila najbolj znanih modnih hiš ter uživa v vrhunski francoski gastronomiji.

In kdo je njen najbližji sosed? Privlačen francoski chef Gabriel z čudovitim nasmeškom in popolnim naglasom, ki kar poziva k zapeljevanju. Ko ga Emily malo bolje spozna, ugotovi, da ji je zelo pri srcu, saj je zelo pozoren in zvest moški.

Vlogo Gabriela so dodelili 32-letnemu Lucasu Bravu. Ta 186 centimetrov visoki Francoz je profesionalni maneken. Pod svojim okriljem ga ima pariška agencija Viva Model Management. Pojavil se je že v številnih kampanjah, med drugim tudi v Chanelovi, leta 2017.

Čeprav je zanimanje javnosti (predvsem ženske) požel šele z vlogo Gabriela, se z igralstvom Lucas ukvarja že od leta 2013. Igral je v francoskih serijah in filmih, kot so Plus belle la vie, T.O.C. in Smart Ass.

Lucas se je pred popularnostjo preživljal na klasičen hollywoodski način – bil je natakar, ki je hodil na avdicije v upanju, da nekoč dobi veliko priložnost. Pred leti je delal celo kot sous chef v japonsko-francoski restavraciji.

»Ko sem prvič dobil v roke scenarij za serijo, sem pomislil: oh, wow … to je prava stvar zame,«

 je priznal v nedavnem intervjuju.

Na avdiciji je moral pokazati svoje kuharsko znanje pred kamerami in speči omleto, s katero je v seriji navdušil Emily.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam