fbpx

To je trendi frizura, ki je osvojila dolgolase lepotice!

Lepota, Prva stran, Znani

Pričeska, predstavljena v nadaljevanju, je osvojila številne znane lepotice na rdečih preprogah.

Morda se ji to sezono tudi ve ne boste mogle upreti? Odkar se je najbolj priljubljena članica britanske kraljeve družine Kate Middleton, vojvodinja kambriška, pokazala z novo pričesko, je postala ta med znanimi in slavnimi ženskami tako priljubljena, da so jo začele številne posnemati.

No, resnici na ljubo ne samo v Hollywoodu in na rdečih preprogah, tudi povsem neznane mladenke in ženske so se hitro ogrele za novo trendi frizuro, ki sliši na ime ‘lob’, kar je simpatična okrajšava oziroma skovanka za angleški izraz ‘long bob’ oziroma dolgi paž – ali bob frizuro, če jo bolj poznate pod tem izrazom.

Kate Middleton

Ne gre za nič prav posebej revolucionarnega, česar ne bi že velikokrat videli (in na vsakih nekaj let postane spet trend), pa vseeno: gre za t.i. lažno paž pričesko, ki okolico pretenta, da ste si lase skrajšali do ramen, vi pa jih v resnici niste tako drastično skrajšali (oziroma je to za vas naredil frizer).

Blake Lively

To je tudi dober način, da ugotovite, ali vam pristoji nekoliko krajša frizura. Kate Middleton so hitro sledile tudi igralka Blake Lively in fotomodel Emily Ratajkowski pa Bella Hadid (s to pričesko je prišla na Met Gala), Sofia Richie in druge znane ženske.

Emily Ratajkowski

Tako Emily kot Blake in Kate slovijo kot dolgolaske z lepimi, naravnimi kodri, zato je bila sprememba, ko so se pojavile v javnosti z novo pričesko, seveda takoj opazna.

Bella Hadid

Zapeljive lepotice se torej niso ekstremno ostrigle, ampak z lažnim pažem ozirom ‘lobom samo nekoliko skrajšale svoje dolge lase in obenem dosegle spremembo ter poskrbele, da se o njih govori ter piše.

 

Foto: HelloGiggles, YouTube, Instagram, Business Insider, InStyle, The Zoe Report, The Fashion Spot


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam