fbpx

Jekleni zapeljivec 2013/2014 po izboru žensk je Volkswagen Golf Sportsvan.

Dogodki, Zanimivosti

Danes dopoldan so v salonu Porsche Slovenija podelili laskavi naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske. Letos so bralke revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava in Naša žena, ki izhajajo pod okriljem Krater Medie, izbrale zmagovalca, in to je Volkswagen Golf Sportsvan. Na dogodku, ki ga je […]

Danes dopoldan so v salonu Porsche Slovenija podelili laskavi naziv jekleni zapeljivec, ki ga avtomobilom vsako leto podeljujejo izključno ženske.

avto2013/2014

Predaja druge nagrade Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media

Letos so bralke revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Eva, Lepa & zdrava in Naša žena, ki izhajajo pod okriljem Krater Medie, izbrale zmagovalca, in to je Volkswagen Golf Sportsvan. Na dogodku, ki ga je s svojo prepoznavno mešanico humorja in sproščenosti vodil Klemen Bunderla, priljubljeni voditelj z Radia Aktual, ter ga zabelil z odličnima izvedbama pesmi V Ljubljano in Sleeping in my car, so se predstavile tudi štiri znane Slovenke, ki so testirale letošnje kandidate.

Za laskavi naziv jekleni zapeljivec leta 2013/2014 so se poleg zmagovalnega avtomobila Volkswagen Golf Sportsvan potegovali še: Citroën C4 Cactus, Citroën C4 Picasso, Ford Kuga, Mazda 3, Mercedes GLA, Opel Insignia, Peugeot 308, Suzuki SX4 – S-Cross in Volkswagen Polo.

avto 2013/2014

Klemen Bunderla in Špela Jereb Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media

Naše Instadekle Špela Jereb, TV voditeljica in novinarka, je o zmagovalcu za revijo Jana povedala: »Avto me je popolnoma prevzel. Je zelo mehak in za volanom imaš občutek, kot da bi lebdel. Poleg tega je zelo udoben, velik in ima močne zavore, ki reagirajo že ob najmanjšem dotiku.«

avto 2013/2014

Glavna nagrajenca Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media

Glavno nagrado, polletno uporabo zmagovalnega avtomobila, je v odsotnosti Marka Škribe, direktorja avtomobilske znamke Volkswagen pri Porsche Slovenija, izročila Petra Korošec iz marketinga znamke Volkswagen, prejela jo je Vera Šmid iz Radomelj, ki se je ključev jeklenega lepotca iskreno razveselila. Drugo nagrado, štiri vrhunske zimske pnevmatike Nokian za osebni avtomobil glavnega pokrovitelja, družbe Petrol, d. d., je v imenu nagrajenke Nike Veršnik prevzel njen partner Žiga Štajer, podelil pa jo je Rok Cuderman iz Petrola.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam