fbpx

Jelenčkovi ‘božični joški’ so super novoletni hit!

Moda, trend, Zanimivosti

Priznati moramo, da so ti jelenčkovi božični okraski vsaj simpatični in se skladajo s prazničnim časom. Moški jih radi gledajo na ženskah in ženske se smejimo, ko jih vidimo na moških.

Ko smo že menili, da smo videli vse… dobimo nov modni dodatek. In to ne kakršenkoli. Nadanejo si ga lahko ženske ali moški, vseh starosti – omejitev ni. Nekaterim se zdi pogruntavščina gnusna, drugim zabavna. Kam spadate vi, se odločite po ogledu fotografij.

Previdni Instagram jih je sicer ponekod zakril, tako da si jih morate v določenih primerih ogledati s klikom na povezavo, kati ‘joškoljubci’ se spomnijo vedno novih idej, kako se izogniti prijavam zaradi vulgarnosti in golote, a vseeno boste imeli kaj videti.

Ženske (hvala bogu samo nekatere) si pač rade krasijo prsne bradavice z raznoraznimi umetelnostmi, tokrat moramo priznati, da so jelenčkovi božični okraski vsaj za silo simpatični in se skladajo s tem prazničnim časom. Na moških jih še raje gledamo, kot na ženskah, ki so se na srednja leta odločile kazati svoje okrašene ‘priveske’ ali ‘poveske’.

V službo teh okraskov na golo dojko prav gotovo ne boste mogle nositi, saj vas bo delodajalec zabrisal ven, sploh, če delate v banki. Moški jo bodo s tem motivom veliko lažje odnesli – na novoletni zabavi podjetja, denimo. Ali v klubu upokojencev. Pa tudi manj vulgarno je videti, če smo pošteni, sploh, če je na božični pulover narejen ljubek izrez.

Mnenja so vsekakor različna, a zdi se, da okras še najlepše pristoji prav moškim in ženskam, ki si prsa okrasijo tako, da celoten božični motiv kuka skozi pulover. Zelo drzne ženske si upajo okraske prilepiti kar na izrez čez gole prsi, vendar žal tvegajo, da bo javnost videla, v kolikor so ‘punce’ že starejše, žalostno povešene dojke, namesto seksi in čvrsto stoječih. Dokaza spodaj.

Sicer pa – vsakomur svoje, če že moramo gledati prsi, raje gledamo mlade ter čvrsto stoječe… in kajpak ho-ho-ho, vesel Božič vsem! Še najbolj pa tistemu oblikovalcu pri Etsyju, ki je s to pogruntavščino zaslužil precej denarja in si bo res lahko privoščil razkošne praznike!

Foto: Instagram, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam