fbpx

Jennifer Aniston je Bradu Pittu dala ultimat: JAZ ali ONA!

Znani

Po poročanju tujih tabloidov, Jennifer Aniston trenutno ne želi razmišljati o ljubezenski zvezi z Bradom, saj naj bi bil po njenih besedah len in neodločen.

Govorice o domnevni ljubezenski zvezi med Jen in Bradom so polnile svetovne medije, ki pa jih nobeden od zvezdnikov ni potrdil.

Pred kratkim se je razvedelo, da Brad vedno več časa preživlja z mlado igralko Alio Shawkat in čeprav naj bi bilo njuno razmerje le platonsko, je bila v času karantene večkrat opažena v Bradovi soseščini.

Alia je bila opažena, ko je se s kolesom vozila po Bradovi soseščini.

Jennifer naj bi bila zaradi tega zelo razburjena, zato je Bradu dala ultimat, naj se že enkrat odloči za eno in naj neha biti tako mlačen in neodločen.

Tabloid Heat World je zapisal, da Jen želi igralčevo jasno stališče do njunega odnosa in o ljubezenski zvezi noče razmišljati, dokler se Brad dokončno ne odloči.

»Če kdo vpraša Brada, kaj se dogaja med njim in Alio vztraja, da sta samo prijatelja, vendar pa naj bi mladenka velikokrat prespala pri Bradu in ves čas tičita skupaj. Brad še vedno kliče Jen in se obnaša, kot da med njim in Alio ni nič,«

je razkril neimenovani vir.

Igralec, kot trdi vir, še vedno flirta z Jen in razlaga, kako se veseli srečanja z njo po koncu karantene, sama pa se počuti zelo izdano, saj ji je nekdanji mož ponovno zlomil srce.

Foto: TMZ, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam