fbpx

Jennifer Aniston objavila video iz kopalnice in navdušila javnost

Znani

Jennifer Aniston je navajena na natrpan urnik, zato je samoizolacija zanjo še posebej težavna. Potem, ko je priznala, da je razvila obsedenost s pranjem posode, se je ameriška ljubljenka pošalila, da sploh ne ve več, kaj bi sama s sabo.

Zvezdnica serije prijatelji je na Instagram Storyju pokazala, kako si krajša čas, ko čaka, da pandemija mine in ta dejavnost dokazuje, da ji je res dolgčas …

Čeprav živi v luksuzni vili, kjer ima poleg ogromnega vrta tudi telovadnico, se je 51-letna igralka na Instagramu potožila, da ne ve več, kaj bi sama s sabo.

Jennifer je na Instagramu Covidu-19 pokazala sredinec

Jen pravi, da samoizolacija nanjo vpliva zelo negativno, kar je pokazala na zelo duhovit način in svoje oboževalce nasmejala do solz.

Na videu, ki ga je objavila, sedi pred pralnim strojem in opazuje, kako se obrača boben, med tem ko je v ozadju slišati Tygovo pesem Bored in the house.

Pred kratkim je Jen gostovala v oddaji Ellen in priznala, da si dolgčas preganja s preoblačenjem in preizkušanjem oblačil. Poleg tega je priznala, da verjame, da je zaradi samoizolacije razvila novo »motnjo«.

»Mislim, da počasi razvijam obsesivno-kompulzivno motno. Ne da vedno čistim, ampak pomivanje posode je postala moja najljubša stvar na svetu. Ne samo, da pomivate posodo, s tem si tudi umivaš roke,«

je modrovala.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam