fbpx

Jennifer Aniston spregovorila o položaju žensk v današnji družbi.

Lifestyle, Prva stran, Znani

“Prepričani smo, da so ženske nekako nepopolne, neuspešne in nesrečne, če niso poročene in nimajo otrok.”

V zadnjem času smo neštetokrat videli fotografijo “Prijateljice” Jennifer Aniston s trebuščkom in prebrali, da je noseča., sedaj pa se je igralka odločila, da spregovori o položaju žensk v današnji družbi.

Nekdanja zvezda serije “Friends” je v intervjuju za Huffington Post povedala, da je njeno življenje nenehno na očeh javnosti, še posebej v zadnjih mesecih in ugotovila, kako družba na splošno gleda na ženske.

“Šele zdaj sem spoznala, kako opredeljujemo ženske. Na podlagi tega, ali so poročene in na podlagi materialnega položaja. Verjamemo, da so ženske na neki način nepopolne, neuspešne in nesrečne, če niso poročene in če nimajo otrok. Da, mogoče nekega dne postanem mama, s tem, da ne skrivam nič, tudi če resnično pride do tega, bom najprej obvestila vas. Ampak jaz ne hitim z materinstvom, ker se počutim nepopolno. Pred kratkim sem se počutila manj vredna, ker se moje telo spreminja. Morda sem res pojedla hamburger za kosilo, nato pa so me poleg tega še fotografirali iz čudnega kota in sem bila samo: noseča ali debela?”, je zapisala ena izmed najlepših žensk na svetu.

133389_profimedia0281575275_ff

Igralka je dodala, da je spolna objektifikacija žensk absurdna in moteča stvar.

“Sporočilo, da dekleta niso lepa, razen če so zelo suha, da niso vredna naše pozornosti, če niso videti kot supermodeli in igralke na naslovnicah revij je zgodba, v katero z veseljem verjamemo. Ti standardi spremljajo dekleta tudi ko odrastejo.”

Sicer pa je bila igralka na začetku meseca na Bahamih fotografirana z nekoliko večjim trebuhom, zaradi česa so se začele govorice, da je noseča. Njen predstavnik za stike z javnostjo je govorce utišal z vztrajnostjo, da je Jennifer “pojedla malo večji obrok“.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam