fbpx

Jennifer Aniston spregovorila o samskem življenju in vrnitvi Prijateljev

Znani

Potem ko se je pred dvema letoma ločila od svojega drugega soproga Justina Therouxa, hollywoodska zvezdnica ne skriva, da ji je samsko življenje všeč in o ljubezni trenutno ne razmišlja.

Potem ko se je pred dvema letoma ločila od svojega drugega soproga Justina Therouxa, hollywoodska zvezdnica ne skriva, da ji je samsko življenje všeč in o ljubezni trenutno ne razmišlja.

Predana delu, se je ljubezensko upokojila in uživa, je v nedavnem intervjuju za radijsko oddajo Howarda Sterna razkrila Jen.

»Prijatelji se ves čas trudijo, da bi mi organizirali zmenke,«

je potarnala.

Slavna igralka se je leta 2017 ločila od tri leta mlajšega igralca Justina Therouxa. Čeprav so jo kasneje povezovali z drugimi moškimi, med njimi tudi z nekdanjim soprogom Bradom Pittom, 50-letnica trdi, da uživa v samskem življenju.

»Res ne maram, da mi prijatelji organizirajo zmenke. Ne, da jih nimam rada, sovražim jih,«

je izjavila Jennifer, ki je trenutno zaposlena s promocijo nove serije Morning Show, v kateri igra skupaj z Reese Whiterspoon.

Dodala je, da je trenutno osredotočena na kariero:

»Zelo sem zaposlena. Za zdaj. Promoviram novo serijo in se pripravljam na njeno drugo sezono.«

Znano je, da je Jennifer zaslovela po vlogi Rachel v kultni televizijski seriji Prijatelji. Ob 25-letnici serije se na veliko govori, da bi se ekipa ponovno združila. Anistonova pravi, da to ni dobra ideja, kljub temu, da so se imeli na snemanju lepo.

»Iskreno mislim, da bi si to želeli čisto vsi, vendar vemo, da nove epizode ne bi bile niti približno tako dobre kot stare. Zakaj bi torej to storili? Vse bi uničili,«

je zaključila.

Foto: InStyle, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam