fbpx

Jennifer Aniston v prvem intervjuju po ločitvi: “Nimam zlomljenega srca!”

Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Tuja scena, Znani

S svojo iskrenostjo glede razhoda z možem Justinom in neomajnimi stališči v zvezi z materinstvom je še vedno seksi 49-letnica navdušila vse in zavezala jezike!

Znana hollywoodska igralka se je odločila, da odprto spregovori o ločitvi in propadu svoje ljubezenske zveze ter glede govoric, ki krožijo po svetovnem spletu že več mesecev, v nedavnem intervjuju pa je svet navdušila s svojo iskrenostjo ter življenjsko modrostjo.

Je srečna ali nezadovoljna, ima že koga novega, kaj se dogaja? Nobena od teh polemik se ne dotakne slavne Jen, ki zaradi svojih prijateljev, novih projektov, ki se jih že veseli, predvsem pa zaradi svoje navdušujoče ter nezlomljive volje nadaljuje s svojim življenjem. Njena življenjska energija je tista, ki jo vodi naprej skozi vse izzive.

Jen in Justin sta se ločila, a igralke to ni strlo

Jennifer Aniston se je zavestno odločila za neke vrste detox oziroma ‘razstrupitev’ od medijev, toda za revijo InStyle je zdaj dala ekskluzivni intervju, v katerem je bralcem odkrila svoje najbolj zasebne stvari in jim omogočila vpogled v svojo intimo.

Prečudovita pri skoraj 50-ih, na naslovnici aktualne številke revije InStyle

Zvezdnica, ki je zaslovela s kultno serijo Prijatelji je novinarki Molly McNearney odkrila, zakaj po razhodu z igralcem Justinom Therouxom nima zlomljenega srca, pa tudi to, kako se je zoperstavila medijskemu vrtincu.

“Zdi se mi noro, ko kje preberem, da Jennifer ne more obdržati svojega moškega ali da noče otrok zato, ker je sebična in se hoče posvetiti samo karieri, ali pa, da nekje sedi otožna in osamljena. Z vsem dolžnim spoštovanjem, nimam zlomljenega srca,”

je dejala simpatična Američanka.

Dvakratna ločenka (prvič je bila poročena z Bradom Pittom), je dodala:

“To so povsem neosnovane govorice. Nihče ne ve, kaj se v resnici dogaja za zaprtimi vrati. Mnogi ljudje se tudi ne zavedajo, da lahko s svojim pisanjem prizadanejo mene ali mojega nekdanjega partnerja. Ne vedo, skozi kaj greva, tako na čustveni kot fizični ravni.”

O materinstvu pa je dejala:

“V družbi se ustvarja močan pritisk na ženske, da morajo biti matere. Morda moja vloga v tem življenju ni, da nadaljujem človeško vrsto, morda obstajajo tudi druge stvari, ki jih še moram narediti.”

Tudi glede tega, kako se sooča s pritiskom medijev, je bila zvezdnica, ki je na naslovnici videti božansko, zelo jasna:

“Kot jaz vidim, to poteka tako: izberejo dve uspešni ženski in jih med seboj primerjajo, kar se tiče videza in oblačenja, vse pa se vrti samo okoli površine.”

Dodala je, da je imela tudi v svojem poslu veliko več težav z ženskami, kot z moškimi kolegi. O gibanju proti spolnemu nadlegovanju Time’s Up pa je povedala, da bi morali ljudje bolj poslušati drug drugega in to velja za oba spola.

Ko bodo njeni bivši videli Jen v editorialu, se bodo požrli od obžalovanja!

Lepa plavolaska, ki ji ni videti, da je dopolnila že 49 let, je sedaj osredotočena na delo, svoje prijatelje in živali ter razmišlja, kako narediti svet bolj prijeten za življenje vseh ljudi. Z družbenimi mediji, kot so Instagram, Facebook in Twitter se sama ne ukvarja, saj pravilno ugotavlja:

“Imam vtis, da se na ta način v resnici samo izgubljajo odnosi, naj bo to partnerska zveza, druženje med sabo ali iskreni pogovori.”

In mi damo tej simpatični punci, ki je videti carsko v editorialu nove septembrske številke revije InStyle, čisto prav!

 

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest, Closer Weekly, Celebrity Insider


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam