fbpx

Jennifer Lopez: Moški, mlajši od 30 let so nekoristni in neprimerni za poroko

Odnosi

Obstajajo moški, ki so že v svojih 20-ih imeli nekaj resnih zvez, ki so jih razdrli, ko pa stopijo v 30-ta ter spoznajo koga, so takoj pripravljeni na poroko.

Če ste kdaj poskušali poiskati partnerja s pomočjo kakšne izmed številnih aplikacij za iskanje “sorodne duše”, verjetno veste, da je ta proces lahko zelo naporen, saj vam največkrat ponujajo neskončno število imen, izmed katerih bi si morale nekoga izbrati. 

Kaj mislite, da bi se zgodilo, če vam pri tem nekdo pomaga? In ta nekdo ni nič manj kot slavna Jennifer Lopez …

V najnovejši epizodi video serije Swipe Sessions, ki nastaja v sodelovanju z aplikacijo za zmenkarije Tindrom, Jennifer pomaga 29. letni country pevki Brooke, da v poplavi “predlogov” za idealnega moškega, izbere tistega, ki je temu najbližji.

Kot je rekla Brooke, je iskala moškega, ki bi znal sekati drva, zato ji je Jennifer pomagala, da izbor nekoliko zoži, pri tem pa ji je svetovala:  

“Moški, mlajši od 33 let so neuporabni.”

Zvezdnici je pritrdila tudi avtorica popularne knjige What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship, Jane Greer, sploh če iščete osebo, s katero bi se radi postarali.

“Moški lahko s svojo kariero uspe v zgodnjih 30-ih, takrat pa bo imel tudi nekaj denarja, zato bo bolj samozavesten,” je pojasnila Jane za spletno stran Inside ter dodala, da bodo šele takrat popolni v tem, kar počnejo in bodo zaradi tega bolj izkušeni in uspešnejši.

To seveda še ne pomeni, da bi morali vse moške v 20-ih odpisati, vendar pa, po pisanju Insiderja, prav to razlog, da se večina moških pred 30. letom ne želi vezati. 

Foto: INSTARImages, vogue.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam