fbpx

Jennifer Lopez razkrila skrivnost svoje popolne postave

Lifestyle, Novice, Prva stran

Lasnica enega izmed najbolj popolnih teles v šovbiznisu, je spregovorila o svojih prehrani.

Zvezdnica, ki jo poznamo kot igralko in pevko, je večji del leta zelo zasedena, saj sodeluje pri nešteto projektih, kljub temu pa ves čas zgleda fenomenalno.

Jennifer je lastnica enega izmed najlepših teles, za kar gre velika zasluga zdravi prehrani. Jutro prične s čokoladnim šejkom, ki ga pripravlja z vodo ali pa mlekom iz kvinoje. Poleg šejka pa vedno vsako jutri popije še brezkofeinsko kavo. Za kosilo si Jennifer največkrat privošči lososa, svežo zelenjavo in solato. Njeno najljubše kosilo je solata, v kateri so bučke, paprika in brokoli, ki jih prelije z balzamičnim kisom.

neimenovano

Večerja je na mizi okoli 18.30 in takrat največkrat poje proteine s kvinojo. Večerja mora biti vsak dan drugačna, tako da si en večer privošči riž in grah, naslednji dan pa svinjino in piščančje meso. Vsa hrana, ki jo Jennifer poje, je seveda sveža in organska, saj predelane hrane ni nikoli na jedilniku

Sama pravi, da je njena skrivnost vitke postave v majhnih porcijah, ki pa so dovolj velike za njene potrebe. Pravi tudi, da ne strada, kdaj pa kdaj si privošči tudi kakšno sladico. S seboj ima vedno zdrave prigrizke, kot je suho sadje, saj ji to pomaga, da ji ne zadišijo nezdrave sladkarije med obroki.

450_jennifer-lopez-live-18215334401

Jennifer priznava, da poskuša jesti visoko proteinsko hrano, ki je bogata z različnimi hranili, saj ji le tako uspe izpolniti vse nastope in obveznosti, ki jih ima. Priznala je tudi, da obožuje pico, ki si jo privošči enkrat mesečno. Pred pomembnimi dogodki, pa iz hrane izloči ves sladkor in sol, prav tako se takrat odpove kajenju in pitju alkohola.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam