fbpx

Jennifer Lopez se sprašuje: “Koga vi kličete diva?”

Lifestyle, Novice, Prva stran

Jennifer Lopez je odkrito spregovorila o nazivu diva, ki jo spremlja večji del njene kariere.

»Koga vi kličete diva?«, vas sprašujejo Jennifer Lopez, Kerry Washington, Julianna Margulies, Sarah Paulson, Regina King, Kirsten Dunst in Constance Zimmer, na naslovnici revije The Hollywood Reporter. Zvezdnice so združile moči v boju proti nepoštenemu in seksističnemu nazivu diva, ki so si ga »prislužile« skozi svojo kariero.

V novi številki revije The Hollywood Reporter se je sedem zvezdnic odkrito razgovorilo o izzivih, s katerimi se srečujejo v Hollywoodu; od tega, da jih naslavljajo kot dive, do tega, da so si morale lase pobarvati na blond, da so dobile vlogo. Jennifer lopez je odkrito spregovorila o nazivu diva, ki jo spremlja večji del njene kariere.

“Dobila sem vzevek diva, katerega pa mislim, da si ga ne zaslužim. Ves čas namreč delam, nikoli ne zamujam, delam to, kar moram delati in da dobim tak vzdevek, samo zato, ker sem v življenju nekaj dosegla. Kot da nam ni dovoljeno, da imamo svoje mišljenje in da se z določeno zadevo ukvarjamo s strastjo. Nato pa ljudje rečejo, ljubi Bog, kako je naporna.

Ali sem res? Ali sem res naporna, zato ker mi ni vseeno?”

Sarah Paulson je ob tem dodala, da je ugotovila, da nikoli ni dobila glavne ženske vloge v romantičnih filmih, če se ni las predhodno pobarvala na blond.

diva 02

“Mislim, da se je le malo spremenilo. Kar se je mogoče spremenilo je to, da se o tem govori, kolikor pa jaz vidim, nekega napredka ni. V šestih letih, koliko časa sem pri seriji American Horror Story, še nismo imeli ženske režiserke.”

Presenetljivo odkrit in iskren pogovor med ženskami je na dan privlekel mnogo težav, s katerimi se srečujejo hollywoodske ženke in nehote se ti zasidrajo v srce.

Intervju si v celoti preberete na The Hollywood Reporter.

Foto: The Hollywood Reporter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam