fbpx

Jennifer Lopez za Abrahama dobila srčkano presenečenje od zaročenca!

Znani

50 let za bukev, smreko ali hrast ni posebna doba, a ženska kar težko slavi Abrahama in ob tem s 7 let mlajšim fantom ter videzom premaguje 20-letnice. J. Lo to obvlada!

Latino diva je ena največjih zvezd na svetu, kljub relativno osladnim pop in r’n’b baladam, ki se ne bodo ravno zapisale med najbolj ikonske pesmi v zgodovini. A nekaj ji je treba priznati: ko gre za samopromocijo, ji ni enake, razen morda Madonne. Poleg tega je težka naloga pri 50. letih imeti tako zavidljivo postavo, kakršne si bi tri četrtine 25-letnic samo želelo… in J. Lo jo ima.

Treba je vsaj trikrat poškiliti na osebno izkaznico Jennifer Lopez, da verjamemo 50-ici. Pevka, igralka, producentka, modna oblikovalka in še marsikaj drugega je s svojimi izklesanimi ženstvenimi oblinami, za katere trdo in prizadevno gara v telovadnici, globalen fenomen.

Kariero je začela kot profesionalna plesalka, kasneje je uspela kot glasbenica. Revija Forbes jo je leta 2012 dala na prvo mesto najbolj vplivnih slavnih oseb na svetu, prav tako jo je uvrstila med najbolj vplivne ženske tega planeta. J. Lo je uspešna tako poslovno, kot zasebno, tudi njeno razgibano ljubezensko življenje nas vedno znova navdušuje.

Njen prvi mož je bil kubanski natakar Ojani Noa a jasno je, da je Ojani ‘letel’ že po letu zakona, saj je imela J. Lo višje ambicije, kot zatakniti se ob natakarju; leta 2001 se je ponovno poročila, tokrat s soplesalcem Chrisom Juddom, tudi temu zakonu se je slabo pisalo, trajal je le 8 mesecev.

Jennifer Lopez in Chris Judd

Le malo je manjkalo, pa bi stopila pred oltar z igralcem Benom Affleckom, morda edinim, ki bi se lahko kosal z njeno slavo, toda napovedano poroko sta odpovedala le dan pred dogodkom. V tretje je zakonsko srečo poiskala z Marcom Anthonyjem, s katerim se je poročila leta 2007. Zakon je trajal 4 leta, a z Marcom sta ostala dobra prijatelja, saj sta tudi starša skupnih dvojčkov.

Se kdo še spomni, da se je Jenny from the Block proslavila tudi z zvezo z razvpitim reperjem Seanom Combsom aka P. Diddyjem in kasneje s še enim soplesalcem, Casperjem Smartom?

Sedaj, pri petdesetih, Lopezova meni, da je srečo svojega življenja našla v A-Rodu, kakor kličejo nekdanjega veterana ameriškega baseballa, Alexa Rodrigueza. Ta je uradno njen zaročenec in Jen je Abrahama slavila v objemu tega 7 let mlajšega bivšega športnika z bleščečo kariero.

Jennifer Loper in Alex Rodriguez

Na rojstni dan je A-Rod svojo zaročenko presenetil s čestitko, ki je ganila tako srce J. Lo, kot njene oboževalce. Na svojem Instagramu je A-Rod objavil video, ki je kompilacija srečnih zasebnih trenutkov njiju kot para. Tudi z besedami je poskusil izraziti svoja čustva do latino dive:

“Odkar sva skupaj, se počutim, kot bi imel vsak dan rojstni dan.”

Tako je malce klišejsko in posladkano zapisal A-Rod, a kljub vsemu se občuti, da so njegove besede iskrene.

“Ti si najboljša partnerica, kar sem jih imel v življenju. Si najboljša hči, najboljša mati, najboljša izvajalka,”

je hvalospev pevki končal ponosni Alex ter ji sporočil, kako zelo jo ljubi in video končal s številnimi poljubi, ki sta si jih do zdaj izmenjala in očitno tudi slikovno dokumentirala.

Video je raznežil vse, tudi slavljenko, ki je odgovorila s komentarjem:

“Jočem… Kako ljubim najini življenji… Tako zelo te ljubim… Hvala, moj prečudoviti mačo.”

Kako srčkano!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam