fbpx

Jesenske torbe: 6 najbolj iskanih modelov

Moda

Po poletni vladavini cekarjev, pletenih torb, torb za plažo in ostalih sproščenih modelov najbolj priljubljenega ženskega modnega dodatka, se z jesenjo vračajo klasični modeli.

Modne hiše so v svojih kolekcijah za jesen / zima 2019 predstavile lep nabor modelov, s čimer so sprožile cel val novih trendov, številne high-street modne znamke, pa so (navdihnjene s temi modeli) predstavile podobne torbe.

Te modele bomo v tej sezoni največkrat videli:

Torbica ob torbici

Ne bodite presenečeni, če boste na ulici opazili žensko, ki v roki ali na ramah nosi več torbic. Na modnih brveh smo najpogosteje videli variante, kjer sta kombinirani maksi in mini torba, obstajajo pa tudi modeli s torbicami, ki so med seboj povezane.

Mehki materiali

Modeli z mehkejšimi materiali bodo absolutni trend te sezone. Niso najbolj primerni za nošenje v deževnih dneh, vendar pa bodo zelo učinkovito krasile vaše kombinacije v suhem obdobju.

Miniaturni modeli

Mikro modeli torbic so še vedno v kolekcijah in na prodajnih policah mnogih modnih hiš.

Velike torbe

Maksi torbe, ki jih lahko nosimo v roki ali pa na rami in v katere spravimo čisto vse, kar čez dan potrebujemo, ne bodo nikoli šle iz mode!

Geometrijske oblike in vzorci

Zanimivi modeli, ki imajo to moč, da vsako, še tako navadno kombinacijo, ponesejo na višji nivo.

Krokodilji potisk

Modeli z imitacijo krokodilje kože vizuelno dajejo občutek prestiža. Kot ustvarjeni so za nošenje na elegantne balonarje in plašče. Verjetno prav zaradi tega razloga sodijo med kose, ki so vedno moderni ter v središču pozornosti.

Foto: REX, Shutterstock, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam