fbpx

Jesenski vodič za lase: 4 barve, ki bodo letos najbolj popularne

Lepota

Prav tako, kot se jeseni spreminja barva listja, prihajajo tudi nove barve v beauty svet.

Nove barve las se pojavljajo vsako jesen, kot bi bilo to predpisano z zakonom. To sezono pa so odtenki za lase bodili še nova in drugačna imena. Imena, ki jih le težko pozabimo.

V svetovnih modnih in lepotnih prestolnicah so dame iskale barvo kapučina, temnega piva ali espressa, tako da se nam zdi, da barva postane lepša, če jo poimenujemo po svoji najljubši pijači. Mogoče se vam bi zdelo, da so to samo nova imena za stare barve, ampak obstaja detajl, ki naredi razliko – odtenek, ki se diskretno menja.

Svetli prameni ob obrazu

Strokovnjaki razlagajo, da so svetli prameni kot okvir obraza najbolj preprost način, da lasem damo neko novo dimenzijo, hkrati pa je preveč ne spreminjamo. Nekoliko odtenkov svetlejši prameni ob obrazu privlačijo poglede k očem, ustnicam in nasmešku. Poleg tega pa bomo z njimi obdržali še nekaj poletja.

Barva gob

To je barva z veliko odtenki in pod odtenki, od pepelnate do izjemno svetle. Je odličen prehodni odtenek, nekje med svetlorjavimi in temno svetlimi lasmi ter pepelnato blond. To so odlični odtenki za naravne svetlolaske, ki so s časom potemnele, zdaj pa želijo zadržati nekaj svojih pramenov. Primeren je tudi za naravne rjavolaske, ki se želijo postopoma spremeniti v svetlolaske.

Espresso odtenek

Ta temni odtenek lahko še dodatno poživimo s toplim rdečkastim tonom, ki bo dal učinek temnega lesa.

View this post on Instagram

Game changer @easilockshair ?

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Čokolada s cimetom

Bistvo je v nasprotju med toplo barvo kostanja in temnejšo osnovo.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam