fbpx

Jessica Alba odkrila: Ponovno sem noseča!

Dogodki, Lifestyle, slider, Style Mama, Tuja scena, Znani

Priljubljena zvezdnica je novico z oboževalci tokrat delila kar na Instagramu…

Priljubljena filmska zvezdnica je vest, da s soprogom Cashem Warrenom pričakujeta tretjega otroka, tokrat razglasila kar na družbenem omrežju in sicer na Instagramu, za katerega je posnela tudi kratek filmček.

Odkar je postala mama dvema hčerkama, Honor Marie in Haven Garner, se je igralka nekoliko umaknila iz filmskega sveta in se bolj posvetila družini. Slavo, denar in prosti čas pa je izrabila za ustanovitev podjetja The Honest Company.

Jessico tako dandanašnji vse več ljudi povezuje s to etično znamko za mame in otroke, kot pa s filmskim platnom. Uspeh na poslovnem področju je sedaj pospremil nov uspeh v zasebnem življenju, Alba je namreč že tretjič noseča!

Cash Warren in Jessica Alba

Da raste trebušček in v njem novo življenje, je zvezdnica odkrila na Instagramu. Tretji otrok je na poti šest let zatem, ko se je rodila Haven Garner. V videu se slednja skupaj s tri leta starejšo sestro Honor Marie in seveda njuno mamo veseli naraščaja, za sedaj pa še ne vemo, ali bo tokrat otrok morda moškega spola.

Ker je Jessica Alba v času obeh nosečnosti slovela kot zelo šik in stilsko ter modno osveščena nosečnica (fotografirali so jo neštetokrat, tako da se je vmes tudi razjezila zaradi nadlegovanja in paparacem pokazala sredinec, kar je seveda ostalo v spominu svetovnega spleta), ne dvomimo, da bodo modni blogi, revije in spletne strani v naslednjih mesecih ponovno zabeležili vsak njen outfit.

Alba pač dokazuje, da lahko ženska tudi v času nosečnosti (sploh če ima dovolj pod palcem) ustvari občudovanja vredne stylinge, vredne posnemanja.

 

Foto: People, Instagram, FlapShip, AOL.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam