fbpx

Jessica Biel zaspala na zmenku z Justinom Timberlakom … in on je to posnel

Znani

Justin je ta teden dopolnil 38 let, rojstni dan pa je proslavil na zmenku s svojo soprogo, igralko Jessico Biel.

Večer pa se ni začel po pevčevih načrtih. Njegova soproga je zaspala že v avto, še preden se je romantični zmenek sploh začel, Justin pa je vse skupaj posnel na kameri ter objavil na svojem Instagramovem profilu.

Video se začne s pevčevim tihim petjem Happy birthday to me, nato pa se kamera obrne proti speči Jessici, ki jo je zbudilo šele soprogovo glasnejše petje.

“Samo pripravljam se za zmenek, umakni kamero,” je v smehu ukazala Jessica. Glede na to, da imata zakonca triletnega sina, lahko razumemo njeno utrujenost.

Jessica je Justinu čestitala tudi na Instagramu z objavo njune stare “simpatične fotografije, ki pa jo je dopolnila s čudovitim posvetilom.

“Odkar sem nosila grozni rožasti bikini z volančki in se fotografirala pod vodo, mi v življenje prinašaš srečo in smeh, prav tako pa si kriv za vse moje smejalne gubice. In tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Nosim jih s ponosom, saj vem, da sem najbolj srečna oseba na svetu, saj imam vsak dan to čast, da poslušam tvoje šale, besede in glas. Vse najboljše moškemu mojega življenja. Ljubim te!” je zapisala in se nedvomno odkupila za spanje. 

Jessica in Justin sta skupaj od leta 2007, poročila sta se leta 2012, tri leta kasneje pa sta postala starša sinu Silasu.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam