fbpx

Ji je vse oproščeno? Kylie Jenner se spet druži z Jordyn Woods

Znani

Minilo je nekaj tednov, odkar je izbruhnil škandal v družini Kardashian – Jenner zaradi varanja Tristana Thompsona, nekdanjega partnerja Khloe Kardashian, z najboljšo prijateljico Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Čeprav se je Jordyn že naslednji dan po razkritju afere odselila iz Kyliene hiše, prijateljstvo, kot kaže, ni prekinjeno.

Za E! je spregovori vir blizu obeh zvezdnic, ki je videl Kylie in Jordyn skupaj zajtrkovati v restavraciji v bližine Kylijene hiše v Calabasasu. »Dekleti sta sproščeno zajtrkovali in se pogovarjali,« je povedal.

Še en vir je za revijo People povedal, da njunega prijateljstva ni konec in čeprav se je Jordyn izselila, je večino njenih stvari ostalo pri Kylie.

»Za Kylie je to zelo neroden položaj situacija, vendar jo družina razume in nad njo ne izvaja nobenega pritiska. Vedo, da je še vedno v stiku z Jordyn in ji puščajo proste roke, da se sama odloči, kaj bo storila. Khloe je vsak dan bolje, ampak samo v razumevanju tega, kar se ji je zgodilo. Kylie ima rada Jordyn, vendar ima svojo sestro še rajši, tako da je prihodnost njunega prijateljstva neposredno povezana s Khloejino srečo,« je še dodal vir za People.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam