fbpx

John Legend o Chrissy Teigen: Najlepša ljubezenska izjava slavnega pevca

Odnosi, Prva stran, Znani

“Po telefonu sva se lahko pogovarjala ure in ure.”

Obstajajo zvezdniški pari in obstajata John Legend in Chrissy Teigen. Priljubljeni slavni par je poosebljena zaljubljenost, ki sta vedno znova tako čudovita in romantična, da se nam vsakič taja srce. Čudovita je tudi njuna ljubezenska zgodba.

NEW YORK NY - DECEMBER 01: John Legend and wife Chrissy Teigen share sighting on December 1, 2014 in New York City.  (Photo by Josiah Kamau/BuzzFoto/FilmMagic)

Slavni glasbenik John Legend je v pogovoru za Entertainment Tonight, kje je promoviral svoj novi film »Southside With You«, kjer je v središču pozornosti ljubezenska zgodba Michelle in Baracka Obame, gledalcem zaupal, kakšni so bili začetki zveze s Chrissy.

»Vanjo sem se začel zaljubljati med najinimi telefonskimi pogovori, saj ona tako dobro obvlada govorico z 140 znaki,«

chrissy-teigen-john-legend-love-post-620x413

se je pošalil John na račun svoje drage, ki je ena izmed najbolj aktivnih slavnih tviterašic.

Pevec in model Sports Illustrated sta se spoznala leta 2007 na snemanju pevčevega videa za pesem Stereo. John je že večkrat povedal, da to ni bila ljubezen na prvi pogled, ampak da je potreboval kar nekaj let poznanstva in dopisovanja, da je ugotovil, da je Chrissy tista ženska, s katero si želi ustvariti družino. Par se je poročil 2013, lani pa sta dobila prvega otroka.

Chrissy-and-John-flossing

»Intenzivno sva se dopisovala nekaj časa, kar mi je odkrilo njen smisel za humor. Po telefonu sva se lahko pogovarjala ure in ure. Zaljubil sem se v njeno predanost delu ter njeno smešno in duhovito stran. Takrat sem ugotovil, da to ni samo dekle, s katero sem se dobro imel na zmenku, ampak je to ženska, s katero se želim videvati vsak dan in ne samo takrat, kadar imam premor med turnejami.«

Slavni glasbenik je gledalcem še zaupal, da se nikoli ni počutil nervoznega ali živčnega zaradi niju, ampak je sledil svojemu občutku, da je to kar imata, res tisto pravo.

Foto: Pinterest, Instagram

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam