fbpx

Junakinja: Zvezdnica po hudi diagnozi prvič na rdeči preprogi

Znani

Selma Blair je poskrbela za najbolj ganljiv trenutek na rdeči preprogi pred zabavo, ki jo vsako leto po podelitvi oskarjev organizira revija Vanity Fair.

Igralka Selma Blair je oktobra svetu razkrila, da ima multiplo sklerozo. “Sem invalidka. Včasih padem. Včasih mi iz rok padejo stvari. Moj spomin je meglen. In moja leva stran od pokvarjene navigacijske naprave pričakuje navodila. A vztrajamo. In smejem se in ne vem natančno, kaj bom naredila, a dala bom vse od sebe,“ je takrat zapisala na družbenem omrežju.

Vse je dala od sebe tudi v nedeljo, ko se je s palico sprehodila po rdeči preprogi pred zabavo revije Vanity Fair. “Za prihod sem potrebovala veliko poguma,“ je pozneje povedala zvezdnica, ki je bila na rdeči preprogi zelo čustvena.

Lepotica je nosila prelepo obleko blagovne znamke Ralph & Russo. Nekaj posebnega je bila tudi njena palica. Na njej je bila namreč črka B in roza diamant. “To je ljubezen,“ je zapisala ob fotografiji, na kateri Tom Bachic, ki je znan po zvezdniških manikirah, okrašuje njeno palico. Med zvezdniki, ki so javno povedali, da imajo multiplo sklerozo, so tudi Jack Osbourne, Montel Williams in Jamie-Lynn Sigler.

Vir: zurnal24.si

Foto: Profimedia (Ir. K. za zurnal24.si)


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam