fbpx

Kaj bi storili vi, če bi se vaš partner v pričo vas zabaval z drugimi ženskami?

Odnosi

Uporabnica foruma pravi, da se počuti obupno, ker se njen mož rad zabava z drugimi ženskami. Pravi, da se rad zabava in rad pleše prav z vsemi.

»Mož (47) je zelo vesele narave. Rad kaj popije in se poveseli. Načeloma sem tudi sama (41) sproščene narave in dostikrat se skupaj z družbo poveselimo. Opažam pa, da je v določeni družbi drugačen, kjer se prepusti trenutni veselici brez zavor. Skupaj sva že 15 let. Imava 2 otroka, ki sta trenutno v puberteti. Hčer ter sina.

Skratka v družbi, kjer je njegova družina oz. mrzla sestrična (49), (mož nima pravega očeta) se noro zabavata. Da ne govorim tudi o hitrem poljubu na usta pred časom. Jaz sem seveda poleg. Vse to se vzame, verjetno po njuno, za samoumevno. Pa saj njegova žena je faca. Ne bo nič rekla.

Moti me tudi ker njegova mrzla sestrična rada poskrbi, da mož ni žejen. Absolutno želi ona zavesti še mene. Vendar imam samokontrolo. Imam občutek, da me skupaj malo ‘vlečeta’. Zelo me boli naslednje dejanje. Mož me kliče ljubkovalno, normalno. In potem slišim še njo, da me pokliče tako. Waaa…. Lasje imam pokonci.

Nazadnje na njeni zabavi sem slišala, ko me je spet poklicala kot me mož ljubkovalno. Pa se je hitro popravila in izustila nekaj drugega. In slišala sem tudi … čuj preblizu sva … Ne preblizu… Sedela sta skupaj … Pač pila in veselila. V središču dogajanja, kakopak. Največje face, verjetno. Boli me, ker zgleda, da ji mož kar veliko pove/zaupa. Pa se drugače vidimo le parkrat na leto. Odrasla sta skupaj. Pač, ko je za moža pričel skrbeti oz. se jima je z mamico pridružil sedanji ati.

No, da nadaljujem … Ko meni usahne volja po pitju, se njim šele odpre pipa ali kako naj se izrazim. Temu ni konca. Plešejo po mizah … Skratka divje. Se poizkušam sprostiti, da delujem sproščeno in da se imam fino … Vendar se opazi … Žal ne znam tega skriti. In potem opazujem, vendar se delam da me to ne prizadene. Opazujem dogajanje, jaz smotka.«

Kaj je uporabnica še povedala o svojem možu in mrzli sestrični ter kako bi se ostali uporabniki foruma odzvali na tako dogajanje preverite TUKAJ.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam