fbpx

Kaj imata skupnega Valentino in Giuseppe Verdi?

Izbor urednice, slider

Modni oblikovalec je s kostumi izkazal svojo ljubezen do Verdijeve opere.

La Traviata je bila v rimski operni hiši premierno predstavljena na prav poseben način. Kostume za Verdijevo uprizoritev je naredil nihče drug kot Valentino, ki je na ta način izkazal svojo ljubezen do rojstnega mesta in do opere.

gallery-1464021992-valentino-opera

Haute couture modna pravljica, v kateri so glavno vlogo imeli operni pevci, je označena za Valentinov presežek in pravo umetniško delo. Inspiracijo pa je jemal ravno iz svoje naklonjenosti opernim odrom. Dolge razkošne obleke z vlečkami izdelane iz najboljših materialov so poskrbele, da je že tako svečana operna izvedba, dosegla svoj vrhunec.

gallery-1464021894-valentino

gallery-1464021072-valentino

gallery-1464020930-la-traviata-violetta-by-valentino-garavani-1

Sodelovanje slavnega modnega oblikovalca z Verdijevo glasbeno mojstrovino je doseglo svoj namen. Vstopnice za premiero so bile razprodane, s prodajo pa so zaslužili več kot milijon evrov. Ni čudno, da se je premiere se udeležila svetovna smetana. Tako so na spisku gostov bili Kim Kardashian in Kanye West, Keira Knightley, Elizabeth Hurley in Diane von Furstenberg, ki so se na koncu Valentinu poklonili s stoječimi ovacijami.

Foto: Valentino, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam