fbpx

Kaj je novega v PANDORA skrinjici

Lepota, Lifestyle, Moda, PR novica, slider, trend, Ženska moda

Ženske obožujemo modo, ženske smo rade lepe in urejene. Del te lepote je tudi nakit, ki še tako običajno kombinacijo oblačil naredi izstopajočo. Jo izpopolni.

Nakit običajno kupujemo ob obletnicah, rojstnih dnevih ali praznikih, ampak praznik je lahko vsak dan, kajne?

To jesen se začenja nova era, ki bo oplemenitila vaš stil.

Zakaj nosimo zapestnice?

Zanimivo je, da se zgodovinski zapisi v vsakem obdobju civilizacije nanašajo na zapestnice. Zapestnice so nosili kot trofeje, statusni simbol, zaščito pred zli duhovi, kot dokaz življenjskih dogodkov posameznika. Okrasili so jih z različnimi simboli in nič drugače ni danes.

Kolekcija zapestnic PANDORA Reflexions je nekaj čisto novega, nekaj kar bo v ženski prebudilo željo po kreativnosti, saj jih lahko nosite na nešteto načinov.

Veliko žensk pravi, da težko kombinira zapestnice glede na oblačila, ki jih nosijo. Nekatere motijo, nekatere pravijo, da ni vsaka priložnost primerna, najpogosteje pa pravijo, da jih težko kombinirajo z drugimi modnimi dodatki.

Ne glede na to pa zapestnice ostajajo izmed najlepših in brezčasnih kosov nakita. Če jih pravilno uskladite z oblačili, dodajo kanček elegance in glamurja, ne glede na priložnost.

Če niste prepričani, kako bi nosili zapestnice in jih vseeno vključili k svojim outfitom, berite dalje.

Upoštevajte priložnost

Ko izbirate oblačila, je pomembno, da upoštevate tudi okolico. V službi ni ravno najbolj primerno imeti niz zapestnic, ki povzročajo hrup medtem, ko tipkate po tipkovnici. Prav tako niso primerne za resne sestanke ali javne predstavitve, saj bi s tem motili poslušalce, če ste seveda med predavatelji.

Zapestnica, ki je primerna za službo naj bo elegantna, a hkrati izrazna, taka, ki izraža vašo osebnost. K službeni opravi se odlično poda nova PANDORA Reflexions, ki je ravno prav vpadljiva in z mrežasto strukturo posebna, a hkrati dostojna in elegantna. Z dodatkom obeska lahko postane še bolj personalizirana. In, ne bojte se mešati kovin.

»Mix and match«

Priljubljen izraz pri izbiri oblačil in modnih dodatkov.

Eksperimentirajte! Pri izbiri zapestnic lahko ustvarite kombinacijo v PANDORA Shine zlatih odtenkih, PANDORA Rose in srebrni barvi.

Malo črno obleko lahko odlično nadgradite le z zlato ali srebrno zapestnico.

Udobje je pomembno

Nekatere ženske zapestnice motijo ravno zato, ker so na nek način neudobne. Nova kolekcija mrežastih PANDORA Reflexions zapestnice je primerna tudi za ženske, ki so se priljubljenim zapestnicam odpovedovale ravno zaradi neudobja pri nošenju.

Kupujte pametno

Čeprav vas mika, da bi kupili poceni trendovski nakit je vsak evro preveč, če tega kosa ne boste nosili velikokrat.

Raje investirajte v  kakovosten in večen nakit.

Za vse nove in stare ljubiteljice PANDORA nakita

Prelepa mrežasta struktura se giba z vami, je brezčasna, a hkrati tako sodobna. Bleščeče kovine v lesketajočem se srebru, PANDORA Shine in PANDORA Rose vam omogočajo, da izrazite svojo osebnost ter jih med seboj po svoji želji prepletete. Novi kolekciji se bodo pridružili še posebej oblikovani obeski za popolno izražanje lepote in samozavesti.

 

 

Dovolite, da vaša osebnost zasije v novi luči s kolekcijo PANDORA Reflexions

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam