fbpx

Kaj je v trendu to poletje? Športni natikači!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Ženska moda

To poletje očitno mineva v znamenju športnih natikačev – celo na službenih hodnikih…

Informacija, da so to poletje najbolj zaželen kos obutve, prihaja tako od samih iskalcev in nakupovalnih spletnih strani kot tudi s Pinteresta, ki je športne natikače po številu pinov uvrstil med top poletne trende.

Tudi spletni iskalnik Google Trends je zabeležil več kot 100-odstotni porast iskanja izraza ‘natikači’ v primerjavi s prejšnjim letom. In čeprav je jasno, da obstajajo delovna mesta, kjer natikači, tudi še tako trendovski ali dragih modnih znamk, nimajo kaj početi, je to poletje nekaj posebnega v smislu ležernosti.

Birkenstock in adidas Adilette sta to zgodbo začela , pridružile pa so se jima tudi luksuzne blagovne znamke, kot so Dolce & Gabbana, Saint Laurent in Valentino (drugo vprašanje pa je, ali bi bili pripravljeni za športne natikače odšteti veliko denarja?). Seveda ni umanjkal tudi športni velikan Nike in številni drugi high-street modni ponudniki.

Dolce&Gabbana

Valentino

Športni natikači imajo prednost pred običajnimi japonkami, saj so bolj udobni. Lahko si jih privoščite ne le za na plažo, ampak tudi za sprehod po mestu. Če vaša služba ni povezana z veliko odgovornostmi, pa jih lahko mirno nosite tudi v delovne prostore…

 

Foto: Journal.hr, Pinterest, Net-a-Porter

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam