fbpx

Kaj je Victoria Beckham prejela od princa Williama?

Dogodki, Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Čestitke, Victoria! Modna oblikovalka je bila odlikovana na najvišji ravni in se tako izenačila z dosežkom svojega soproga Davida.

Vprašanje je nalašč nekoliko nagajivo, odgovor pa vam zaupamo kar takoj, da ne boste predolgo ugibali: nekdanja Spajsica, ki se je po petju komaj še spomnimo, zato pa je vse bolj izjemna modna oblikovalka, je namreč včeraj prejela odlikovanje Reda Britanskega imperija (Order of the British Empire – OBE), najvišje priznanje, ki ga lahko kdo dobi iz kraljevih rok.

Štiri mesece  zatem, ko se je uvrstila na ta prestižen seznam prejemnikov OBE, ki ga kraljica Elizabeta II. vsako leto pripravi s člani kraljeve družine, je Victoria Beckham, ki je ne samo izvrstna na področju mode, ampak tudi predana mati štirim otrokom in soproga nekdanjega zvezdniškega nogometaša Davida Beckhama, stopila v Buckhingamsko palačo in prejela svoje odlikovanje Reda Britanskega imperija.

Njeni lasje so bili tokrat razmršeni, speti v nizko figo na zatilju (ne dvomimo, da se to ni zgodilo zaradi nervoze, ampak je bilo gotovo preračunano in usklajeno z oblikovalkinim videzom), oblečena pa je bila v lepo, dolgo temno modro obleko s spodobnim razporkom ob strani, ki je njena lastna stvaritev. Uskladila jo je s torbico s prav tako svojim podpisom in dopolnila s salonarji v bordo barvi, ti so imeli spredaj sedaj tako trendovski V-izrez. Če podrobneje pogledate, boste ugotovili, da je ta bordo odtenek povsem enak eni od barv na svileni ruti, ki jo ima Vic zavezano na ročaju torbice.

Vidno ganjena je častno odlikovanje prejela iz rok princa Williama, dobila pa ga je kajpak za zasluge, ki jih ima na področju britanske modne industrije. To je le še eno v nizu visokih priznanj, ki jih je dobila Victoria v zadnjih letih za svoje delo in zanesljiv pokazatelj, da so se vsi, ki so kdajkoli s prstom kazali nanjo, krepko ušteli. Victoria je namreč veliko bolj delovna, prijazna (kljub pogostemu pomanjkanju nasmeška za fotografe), predvsem pa nadarjena, kot so ji kdajkoli pripisovali nasprotniki.

Vic je Davida občudovala leta 2003 z enakim priznanjem …

Nasprotnikov je vse manj, privržencev in iskrenih občudovalcev vse več, lepa Victoria pa je po podelitvi dejala: “Nadvse sem ponosna, da sem Britanka. Počaščena in ponižna sem prejela to izjemno odlikovanje iz rok Njegove visokosti, vojvode kambriškega. Če imaš velike sanje in trdo delaš, lahko dosežeš izjemne stvari.”

… letos pa je bil David upravičeno ponosen na svojo Victorio

Beckhamova imata tako že dve. Odlikovanji namreč. Enako odlikovanje je njen mož David prejel leta 2003 za izjemne dosežke in prispevke Združenemu kraljestvu na področju nogometa. Ne preseneča, da je Victoria s svojimi sledilci na Instagramu zabeležila ta tako pomemben trenutek in napisala, da je to res čudovit dan tako zanjo kot njeno družino. Tokrat je bil mož tisti, ki je ponosno zrl vanjo in v odlikovanje in moramo priznati, da je tudi David videti presneto čeden v obleki ter s ponovno daljšimi lasmi.

 

Foto: Metro.co.uk, Daily Mail, Instagram, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam