fbpx

Kaj je zanetilo velik spor med Miley Cyrus in Dolce & Gabbana?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Kriva je objava na Instagramu.

Na milanskem tednu moške mode je bila v nedeljo na sporedu revija italijanskega oblikovalskega para Dolce & Gabbana, kjer so se po pisti sprehodili številni člani slavnih družin, kot sta nečak Hillary Clinton in novopečeni svak Pippe Middleton. Med »znanimi« modeli pa se je znašel tudi Braison, mlajši brat Miley Cyrus, ki ga zastopa modna agencija Wilhemina Models.

Zanj je bila to prva modna revija in verjamemo da je bil to za mladeniča eden izmed najbolj vznemirljivih trenutkov v življenju.

Njegova slavna sestra je prvenec označila na Instagramu in čestitala mlajšemu bratu za dosežek, hkrati pa je še izkoristila priložnost, da nasprotuje politiki modne hiše in tako razjezila samega Stefana Gabbano.

»Čestitam @braisoncyrus za prvo modno revijo. Značilnost družine Cyrus je, da v življenju preskusimo prav vse in zgrabimo priložnosti, ki nas spodbujajo, da stopimo iz cone udobja. Verjamemo v nove izkušnje! Rada te imam Prince Suga Bear in resnično ti čestitam za to izkušnjo. Zelo sem ponosna nate! Iz Nashvilla do Italije!«

je zapisala in dodala:

»PS: D & G MOČNO nasprotujem vaši politiki … ampak podpiram prizadevanja vašega podjetja, da proslavite mlade umetnike in jim dajete priložnost, da nam lahko pokažejo, kaj znajo!«

https://www.instagram.com/p/BVceeVHB_OL/?taken-by=mileycyrus

Sicer Miley ni bila preveč natančna glede »politike«, vendar se nedvomno sklicuje na dejstvo, da je modna hiša tesno povezana z Melanio Trump, ki jo oblači za različne javne nastope.

Stefano Gabbana je že večkrat na Instagramu objavil fotografije prve dame v kreacijah Dolce & Gabbane in tako izzval ogorčenje številnih ljudi, ki nasprotujejo odločitvi podjetja o sodelovanju z Belo hišo.

Pred kratkim so predstavili kampanjo, na kateri so številni »protestniki« oblečeni v majice #Boycott Dolce & Gabbana in se na ta način pošalili z vsemi pravimi protestniki sodelovanja Trumpove administracije in modne hiše.

Tudi tokrat se Stefano Gabbana ni prestrašil in je na Instagramu Miley neposredno odgovoril:

»Smo Italijani in politika nas ne zanima, sploh ameriška! Izdelujemo oblačila in če si mislila, da se boš šla s to objavo politiko, si preprosto ignorantska. Ne potrebujemo tvojih objav in komentarjev, zato nas naslednjič ignoriraj! #BoycottDolceGabbana«

https://www.instagram.com/p/BVdkITgl-Vk/

Dodatno pa je spor začinil še z odgovorom na pevkino objavo Paper Magazina, kjer so objavili novico o bratovem nastopu na milanskem tednu mode. Razjarjeni Stefano Gabbana je zapisal:

»Zaradi tvojega neumnega komentarja, z njim ne bomo več sodelovali.«

Kot kaže je Miley Cyrus ena izmed zvezdnic, ki jo modna hiša Dolce & Gabbana na svoje modne revije nekaj časa ne bo vabila.

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam