fbpx

Kaj lahko naredimo, da se najbolje zaščitimo pred sončnimi žarki?

Lepota, Novice, slider

Učinkovit boj proti UV žarkom in temnim pigmentnim lisam.

Izdelki za zaščito pred soncem so postavljeni pred vse večje zahteve, zato se poleg varnosti, ki jo zagotavljajo z visokimi zaščitnimi faktorji, od njih pričakuje tudi, da imajo optimalno formulo, ki ne bo obremenila kože in bo hkrati omogočila doseganje sijoče in porjavele polti.

Vsi smo že poskusili nanesti kremo ali mleko za zaščito pred soncem na mokro kožo takoj po kopanju, seveda neuspešno. Izdelek se ne razporedi enakomerno in pusti neprijetne bele sledove. Še večjo težavo pa predstavlja dejstvo, da voda redči zaščitne filtre, zaradi česar se v trenutku bistveno zmanjša zaščitni faktor, tako da SPF 50 v zelo kratkem času postane SPF 30. Prav zato je Vichy razvil posebno vodoodporno formulo, ki omogoča nanos izdelka neposredno na mokro kožo.

vichy_ideal_soleil_visuell_2015-e1447145766192

Zavedajoč se visokih pričakovanj so Laboratoriji Vichy razvili novo IDEAL SOLEIL GEL-MLEKO SPF 30 ZA MOKRO IN SUHO KOŽO z izboljšano zaščito tudi po plavanju ali športnih dejavnostih. Novo gel-mleko vsebuje WET TEHNOLOGIJO, ki omogoča, da se voda odbija od kože, zaščitno sredstvo pa se ne razgradi in ostane na koži, tudi če je vlažna. Brezhibna zaščita pred UV žarki je zagotovljena z okrepljeno sestavino Mexoryl XL, ki ščiti tudi pred dolgimi UVA žarki.
Obogaten je s termalno vodo Vichy, ki pomirja, krepi in obnavlja kožo. Informativna nezavezujoča cena novega Ideal Soleil gel-mleka 200 ml je 21,00 EUR.

VP19048_rec_main

Koža obraza je najbolj izpostavljen del telesa, še posebej prvih nekaj dni na soncu, zato je izjemno pomembno uporabljati ustrezno zaščito, da bi preprečili negativne učinke UV-žarkov. Dolgi UVA žarki so najštevilčnejši UV žarki, ki prodrejo globoko v kožo in vplivajo na njeno kakovost. Pepelnata polt, neenakomerna površina ter gube in lise so tri glavne posledice vpliva dolgih UVA žarkov. Nova IDEAL SOLEIL OBARVANA ZAŠČITNA KREMA 3 V 1 SPF 50+ proti temnim lisam poleg visoke zaščite pred škodljivimi UVA/UVB sončnimi žarki zagotavlja tudi edinstven anti-age tretma.

Glavna sestavina nove obarvane kreme Ideal Soleil je Phe-Resorcinol, ki učinkovito pomaga pri lajšanju vidnosti obstoječih znakov hiperpigmentacije, kot tudi pri preprečevanju nastanka novih. Visoka koncentracija Phe-Resorcionola v obarvani zaščitni kremi pomaga pri motnji aktivnost tirozinaze in s tem omeji sintezo melanina. Za še učinkovitejšo korekcijo polti prijetna tekstura nove obarvane zaščitne kreme Ideal Soleil proti temnim lisam prispeva h kakovosti kože in deluje na prekomerno masten lesk kože obraza.

Za takojšen svež in zdrav videz kože je formula optimalno obarvana s pigmenti, s pomočjo katerih izenači polt in učinkovito zmanjšuje vidne znake temnih lis že po prvi uporabi. Nemastna tekstura, primerna za vsakodnevno uporabo skupaj z vsakodnevno nego ali namesto nje. Za uporabo na obrazu, vratu in dekolteju.

VP18851_rec_main

Izdelek je na voljo v 50-ml embalaži z zaščitnim faktorjem SPF 50+ za zelo visoko zaščito občutljive kože obraza. Informativna neobvezujoča cena nove Ideal Soleil obarvane kreme 3 v 1 je 19,50 EUR.

Foto: Vichy, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam