fbpx

Kaj moderna dekleta danes cenijo?

Blog, Zanimivosti

“Ni več dobrih fantov”, “dobri ne obstajajo več” , “vsi gledajo samo še na izgled!”

Čustveno nezadovoljstvo je “kuga”, ki danes muči mnogo mladih ljudi. Mnogi od nas hrepenijo, da bi našli sorodno dušo, osebo, s katerim bi delili dobro in slabo. Nekateri ljudje vzrok za to situacijo najdejo v modernem načinu življenja, odtujenosti, strahu pred zavezanostjo in v pretirani predanosti do socialnih omrežij.

Vidno razočaran študent Filozofske fakultete iz Sarajeva, je pa svojem Facebook profilu napisal status, s katerim je izrazil svoje nezadovoljstvo s stanjem družbe, ter v moško-ženskih odnosih. Status smo prenesli v celoti, vi pa presodite sami, ali ima prav.

emir

 

“Odločil sem se, da napišem nekaj po dolgem času. Danes se na žalost vse naziva s punco! Bolj kot si dober in se lepše obnašaš do nje, bolj te odbija od sebe. Sam sem doživel veliko neprijetnih situacij. Vsaka punca, s katero sem se razumel ali bil  z njo v zvezi  me je zapustila z izgovorom:” Ti si dober fant za poroko, dolgočasno je da se mladi že zdaj zavežemo, boljše bo, ko bo čas za poroko”, jaz sem to razumel kot:”Ti si dober fant, jaz pa zdaj potrebujem nekoga da z njim doživim vse, da se zabavam in potem, ko me bo posexalo pol mesta, se bom zresnila in takrat bom potrebovala dobrega fanta za poroko.” Grozno in žalostno.

Veliko punc na Facebooku skozi statuse zapisuje: “Ni več dobrih fantov”, “dobri ne obstajajo več” , “vsi gledajo samo še na izgled!”, takoj ko opazim status te vrste, punce ki so objavile kaj takega takoj izbrišem iz svojega profila. Te katere se pritožujejo in pišejo vse mogoče dajejo priložnosti fantom, ki se ne spoštujejo, so plitki, v življenju nimajo višjega cilja od zabave vsak vikend in čimvečje število žensk s katerimi bi spali. Vsakič jih vidite z drugimi in verjetno bolje da ne pogledate v njegov telefon, če sploh lahko, ker ima nastavljeno kodo. Niti ena ne ceni dobrote, niti ena ne bi šla v gledališče ali kino, ampak hočejo v nočni klub, kjer so na voljo vsem in se opijajo z alkoholom. Zdaj bo nekdo rekel, da iščem na napačnih mestih. amapak ni točno tako. Cerkev, knjižnica, park, fitness, kafič, nočni klub.. to so mesta, na katerih “sem iskal normalno”, ampak je ni. Pristopiš do nje z namenom da se spoznaš, potem pa se pritožujejo da moški ne znajo pristopiti več. Niti “živjo” ne znajo reči, ne da bi moški občutil ponižanje.

Približal sem se “lepim” in tistim dekletom, ki niso priljubljene v družbi, in vse se odvija enako. Eno pišejo, drugo delajo. V življenju sem se do sedaj naučil, da bolj kot so drage steklenice na mizi, bolj so cenena dekleta okoli vas. Dekle mora biti sinergija lepote, prefinjenosti in stila, da je pametna, da ljubi in da je ne moti pozornost. Da sta ji morala in čista vest na prvem mestu, da ne hodi napol gola po ulici in se prodaja za materialne stvari, ker ve da je vredna mnogo več. Bolje je biti sam kot dati srce in dušo osebi, ki tega ne zna ceniti, ki ti priložnosti ne da, če pa ti jo že da, te bo samo brcnila ko bo spoznala drugega. Naj vam Emir nekaj pove, mogoče sem bil rojen v napačnem času in na napačnem mestu, vendar današnja dekleta ne cenijo pravih stvari. Hvala za vašo pozornost!”

Foto: Facebook/Emir B.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam