fbpx

Kaj naredi Harry, ko z ženo Meghan pod roko sreča bivšo?

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, slider, Tuja scena, Znani

Mladi prestolonaslednik ni diplomatsko odreagiral, ko se je z ženo Meghan Markle pod roko zaletel v nekdanjo ljubico Jenno Coleman. Zardel je kot kuhan jastog in se naredil, kot da je ni!

Tako vsaj trdijo poučeni ‘očividci’, ki jih na takih dogodkih ne manjka in so vedno pripravljeni klepetati z reporterji tabloidov, ter jim omogočajo, da služijo kruh z ekskluzivnimi novicami. Ta čudaški položaj sicer skoraj vsi poznamo in vedno je mučen, pa naj gre za navadnega človeka ali pač britanskega prestolonaslednika, vojvodo suseškega. Ko pod roko z novim ali novo srečamo bivšega/bivšo, nastopi tisti zadrege poln trenutek, ko bi najraje zbežali, se vdrli v zemljo ali se naredili nevidne.

To slednje je naredil princ Harry, ki je bil pred poroko z Meghan eden najbolj zaželenih samcev na svetu in imel temu primerno kar nekaj slavnih ljubic ter partnerk. Prej ali slej mora že po naravni zakonitosti trčiti na eno od njih na kakšnem gala dogodku.

Meghan in Harry sta se udeležila odprtja novega Soho kluba v Amsterdamu, ko se je Harry malodane zaletel v svojo bivšo, britansko igralko Jenno Coleman.

“Harry je moral iti tik mimo Jenne, da bi z Meghan prišla do svoje mize,”

je očividec povedal reviji Vanity Fair.

“Bilo je zelo čudno, saj so to opazili in komentirali tudi drugi prisotni, princ Harry pa se je naredil, kot da Jenne sploh ne vidi in je gledal naravnost pred sebe, medtem ko je Jenna sklonila glavo, da bi se izognila srečanju z njegovimi očmi. Edina, ki ničesar ni opazila, je bila Meghan,”

je dodal zgovornež.

Jenna in Harry sta bila skupaj leta 2015

Meghan je bila ves čas obeda nasmejana, princ pa je bil v vidni zadregi in je menda zardel kot kuhan rak, ko je šel mimo Jenne. Prijateljsko je pozdravil prav vsakogar v prostoru, medtem ko se samo za Jenno niti zmenil ni.

Je lahko zadrega še večja? Jenna je igrala naslovno vlogo v drami o kraljici z naslovom ‘Victoria’

Jenna Coleman, ki je nastopila tudi v ‘Doctor Who’, je bila s Harryjem leta 2015. Končalo se je zato, ker se je Jenna zapletla z igralcem Tomom Hughesom. Medtem, ko je Harry ostal v prijateljskih odnosih z dolgoletnima spremljevalkama Chelseo Davy in Cressido Bonas, obe sta prišli na njegovo poroko z Meghan v maju, pa to ne velja za Jenno Coleman, ki je princa očitno prizadela, ko ga je zapustila zaradi drugega moškega.

 

D. S.

Foto: Vanity Fair, Daily Mail, News.com.au, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam