fbpx

Kaj obleči, ko je zjutraj hladno, popoldne pa vroče?

Moda

Vroči poletni dnevi in hladna jutra. Kako se obleči, da nas zjutraj ne bo zeblo, popoldne pa se ne bomo pretirano potili.

Težava, ki jo pogosto občutimo poleti, še toliko bolj pa, ko se bo avgust prevesil v september. Predstavljamo nekaj idej, kaj obleči za hladna jutra in vroče dneve.

Bela poslovna obleka in sandali

Strogo in ozko temno poslovno obleko zamenjajte za lažjo, ohlapnejšo belo obleko. Suknjič naj bo prav tako rahlo “oversized”, s širokimi rameni. Odločite se tudi za lažje materiale, kot je lan. Svetle barve, še posebno bela, bodo pomagali, da lažje preživite vroče dni, zjutraj pa vas bodo greli dolgi rokavi suknjiča. Spodaj lahko imate srajco s kratkimi ali pa brez rokavov, za bolj sproščeno delovno okolje pa lahko tudi navadno majico s kratkimi rokavi. Obleko tudi kombinirajte s sandali. Tako boste izgledali šik, pa še vroče vam ne bo.

Poletna obleka in vetrovka

Ste se prebudili v hladen, deževen dan, popoldan pa se bo zjasnilo? Oblecite si lahko poletno obleko in čez njo oblecite vetrovko ali pa dežni plašč. Popoldne, ko se temperature dvignejo si vetrovko zavežite okoli pasu, za street style kombinacijo, ki bo navdušila mimoidoče.

Kratke hlače in delavna jakna

Nepričakovane kombinacije na videz nasprotnih stilov, so priljubljene že nekaj časa. Oblecite si torej elegantne in lahke kratke hlače, zgoraj pa si ogrnite delavno jakno.

Krilo z vzorcem in športna jakna

Športna jakna, zelo priljubljen kos iz 80ih, v novi kombinaciji. Letos je zelo priljubljena kombinacija športnih jaken in kril z vzorci. Še posebno priljubljena je kombinacija čim bolj ženstvenih kril z volančki in trenirk.

Dolga svilena obleka in lahek trenč

Kombinacija, ki jo bodo za v službo oblekle le najbolj pogumne, je pa toliko bolj uporabna za večerne dogodke.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam