fbpx

Kaj obuti poleg ozkih kavbojk, da boste v trendu?

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Ženska moda

Nekatere ženske se zlepa ne odrečejo skinny jeansu. Tu je nasvet, s katero obutvijo ga dopolniti, da boste tudi to jesen v trendu!

Skinny jeans oziroma ozke kavbojke so nadvse priljubljen modni kos, še posebej med ženskami z vitkimi nogami in lepimi stegni. Kljub temu, da so jim modni kritiki (temu modelu kavbojk namreč) že spomladi mahali v slovo in jih spljuvali kot neokusne in nič več v trendu, namesto njih pa so nam predlagali široke kavbojke in še kup podobnih modelov v slogu ‘maminih kavbojk’, to ljubiteljic skinny jeansa niti najmanj ni odvrnilo od tega, da jih nosijo še naprej.

Moda je pač moda in se spreminja, medtem ko določeni kosi garderobe pač ostajajo zimzelena klasika. Tega tudi godrnjavi modni dušebrižniki ne morejo spremeniti, pa naj nam v zameno naštejejo še tako zajeten seznam modelov, ki bi jih ‘morale’ nositi namesto ozkih kavbojk.

Daleč najbolj ‘in’ kombinacija te jeseni: skinny jeans + usnjeni gležnjarji z zakovicami!

Seveda bomo z veseljem oblekle tudi kakšen širši model, pa tak, ki je krojen na korenček, še vedno imamo rade t.i. ‘boyfriend jeans’ in tudi za ‘mommy jeans’, torej model hlač, kakršnega so nosile naše mame, smo se že ogrele.

Prav tako lahko iz člankov, kot so naši, izvemo denimo, da se je ponovno vrnil v modo jeans, ki spominja na 90. leta in serijo Beverly Hills, pa da lahko nosimo jeans kombinezone, jeans ‘cullottes’ in zgoraj ožji, spodaj pa širše krojen model jeansa, ki ga zavihamo nad gležnji.

Super moden, udoben in na jesenskem listju varen korak s športno obutvijo + ozek jeans

To torej vse vemo, a kljub temu so trenutki, ko se ozkim kavbojkam preprosto nočemo in ne moremo odreči. Zato smo vam zapisali 7 tipov obutve, s katero lahko uskladite katerikoli skinny jeans, ki ga že imate v svoji garderobi in s pomočjo pravih čevljev ga boste skombinirale v super trendovski videz za to jesen.

srebrni oxford čevlji + skinny jeans + Chanel torba v beli = stilska zmaga

Načeloma je res, da se ozke kavbojke lepo podajo na vse vrste obutve, tudi na visoke klasične pete, a če boste skinny jeans sparčkale z naslednjimi vročimi trendi na področju obutve, ste v modni igri zagotovo zmagale! Tu so:

1. Gležnjarji

Letos tako popularni gležnjarji bodo lepo videti tudi z ozkimi kavbojkami, kot smo videli že na eni od fotografij v tem prispevku.

2. Škornji do kolen

Podaurite svoje vitke in lepe noge s škornji v črni, rjavi ali kakšni bolj živi barvi. Lahko so ravnega podplata ali z debelejšo in obenem višjo peto.

3. Mokasinke

Mokasinke so strašno vroča roba, tudi take, ki imajo malo dvignjen, kvadratast podplat. Ponudbe je ogromno, preverite jo v spletnih trgovinah in v domačih izložbah.

4. Salonarji ‘špic’ oziroma oblikovani na konico na sprednjem delu

Model, ki se je letos vrnil v vsem sijaju, zaenkrat je konica še krajša, vendar, ker se vse v modi reciklira, utegnemo kmalu spet videti tudi salonarje z daljšo konico na prstnem delu.

5. Oxford ženski čevlji

Večna klasika, ki se ne poda samo študentom, obutev je namreč, podobno, kot mokasinke, primerna tudi za v službo in druge obveznosti, lahko pa jo, odvisno od modela, vključimo tudi v t.i. casual oziroma sproščeni slog oblačenja.

6. Bele teniske

Cool & urbano

Še ena urbana legenda, brez katerega ulični slog oziroma street-style videz ne bi bil to, kar je. Tokrat ga nosite na ozke kavbojke!

7. Škornji nad koleni

Zelo vroča smernica za letošnjo jesen in zimo, zato smo prepričani, da ste že lastnica škornjev, ki segajo nad kolena. Kar same preizkusite, kako čudovito se taka obutev poda prav na ozke kavbojke!

 

Foto: Pinterest, InStyle, Vogue, Savvy Spice, Stylishlyme, Fashion Jackson, A Cup of Jo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam