fbpx

Kaj preprečuje ženski, da bi uresničila svoje sanje?

Dogodki, Fit, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

“Live InSync”

Včeraj je na ljubljanskem gradu svetovno znano podjetje Danone predstavilo novo podobo ACTIVIA jogurtov in novo pozicioniranje blagovne znamke ter dva nova okusa kvinoja & sončnična semena ter pira & mak.

activia-v-prenovljeni-podobi

Vrhunski dogodek so pospremile kreacije kuharskega mojstra Igorja Jagodica, ki je pripravil jedi iz sestavin novih dveh jogurtov.

“Če želimo izkoristiti svoj potencial, moramo razumeti samega sebe. Šele iz tega lahko sledi resničen uspeh,”

pravi Ula Furlan, ambasadorka ACTIVIE v Sloveniji, ki je povezovala dogodek lansiranja prenovljene blagovne znamke ACTIVIA.

Prav to je ključno sporočilo nove podobe ACTIVIE. Kaj namreč preprečuje ženski, da bi uresničila svoje sanje? To vprašanje si je zastavila ACTIVIA v okviru mednarodne raziskave – odgovor pa je bil presenetljiv: manj kot zunanji dejavniki vplivajo ženske same ter njihov kritični notranji glas na uresničevanje lastnih sanj. Pod geslom “Live InSync” – biti v sozvočju sama s seboj – priljubljena blagovna znamka jogurtov ACTIVIA motivira ženske k odkrivanju in izkoriščanju svojega potenciala. Hkrati ACTIVIA podpira vse ženske pri iskanju njihove notranje moči z dvema novima večzrnatima okusoma: kvinoja & sončnična semena ter pira & mak.

jagodic-je-presentil-z-drobno-spremljavo-k-jogurtom

Moč jogurta za moč ženske: ACTIVIA večzrnati okusi Poleg novega slogana “Live InSync” in posodobljene embalaže, Danone preseneča z novim izdelkom. “Superfood oboževalci” se tako lahko veselijo pravega “Superfood prvaka” med jogurti. Danone je tokrat združil kremast jogurt ACTIVIA z dragocenimi žiti, kot sta kvinoja in pira in tako poskrbel za raznolikost v lončku.

activia-z-dvema-novima-okusoma

Oba okusa, kvinoja & sončnična semena ter pira & mak, za vsakega oboževalca žit ponujata prvinski okus žitaric. Hkrati nova okusa vsebujeta, kot vsi ACTIVIA izdelki, edinstveno mešanico tradicionalnih jogurt kultur in posebno kulturo Bifidus ActiRegularis©. Novi ACTIVIA večzrnati okusi so že na voljo v praktičnem prepoznavnem pakiranju, četverčkih, v hladilniku vaše priljubljene trgovine po celi Sloveniji.

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam