fbpx

Kaj se dogaja z modno revijo Victoria’s Secret?

Moda, Novice, slider

Je morda letos prvič ne bo?

Mnogi oboževalci in poznavalci znamke so opazili, da letos o največji modni reviji Victorias’s Secret ni ne duha ne sluha. Običajno se je poročanje in napovedovanje VS revije pričelo že mesece prej, medtem, ko letos modne revije ni omenil še praktično nihče. To se ni naredilo še nikoli do sedaj. Vsa leta je bila mesece pred najavljena uradna napoved spektakla, datum in kraj dogodka. Leta 2015 je bila za primer, lokacija dogodka znana že maja, datum televizijskega predvajanja septembra in nastopajoče manekenke z glasbenimi gosti do sredine oktobra, poroča The Lingerie Addict.

victoria-secret-fashion-show-class-of-2015

Seveda so manekenke veselo podajale izjave o svojih športnih rutinah in lepotnih pripravah na dogodek. Podjetje o svoji molčečnosti ni podalo nobene izjave, zato oboževalci lahko samo špekulirajo. Womens Wear Daily je neuradno poročal, da naj bi se letošnja revija preselila v Pariz, vendar tega ni nihče uradno potrdil. Prav tako letos ni bilo predstavitve Fantasy Bra in njegove častne ambasadorke. Razlogov je lahko več, od ekonomskih do splošnih. Pomembni zvezdi znamke, Candice Swanepoel in Behati Prinsloo sta ravno postali mamici in posledično verjetno v reviji ne bosta nastopili. Veliko predstavnic je v preteklih letih z Victoria’s Secret tudi prenehalo sodelovati. Med njimi so Miranda Kerr, Erin Heatherton, Doutzen Kroes in Rosie Huntington-Whiteley.

victorias-secret-fashion-show-live-stream-2015

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-04

Modni gigant se je v letošnjem letu prav tako spopadel s številnimi padci in obtožbami. Prodaja jim vztrajno pada, saj so bili obtoženi neresničnega predstavljanja žensk in ustvarjanja nenavadnih trendov s ciljem dvigovanja prodaje. Najskrajnejši ukrep zniževanja stroškov je to, da bodo ukinili slaven katalog s kopalkami in prodajo kopalk na sploh. Zamenjali jo bodo s prodajo športnih oblačil, kar presenča, saj so bile kopalke eden izmed glavnih virov zaslužka in pozornosti za Victoria’s Secret. Lansko leto so z njimi zaslužili kar 500 milijonov dolarjev. Vendar podjetje še vedno zavzema 60 odstotkov ameriškega trga s spodnjimi oblačili.

naslovna

Victoria’s Secret je ameriška znamka spodnjega perila, ustanovljena leta 1977, ki poleg perila ponuja lepotne izdelke, športna oblačila in kopalke. Svetovno slavo so jim prinesle tradicionalne VS modne revije, kjer se po modni brvi sprehodijo najboljše svetovne manekenke, t.i. angelčki. Prva revija se je leta 1995 odvila v New Yorku, danes pa je v veliko bolj spektakularni in večji produkciji glavni dogodek leta v modnem svetu.
Je tišina pokazatelj o počasnem nazadovanju nekoč zelo uspešnega podjetja? Očitno bomo na razplet morali še malce počakati.

54bc3b37dec05_-_hbz-vs-fashion-show-1996

54bc3b3720ac3_-_hbz-vs-fashion-show-1995

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam