Kaj se skriva v kozmetični torbici Rebeke Dremelj?

04. oktober 2024

Kaj se skriva v kozmetični torbici Rebeke Dremelj?

04. oktober 2024
Foto: Pexels

Rebeka Dremelj, uspešna pevka, vplivnica, poslovna ženska in mati, spretno usklajuje številne vloge in obveznosti. Kljub hitremu tempu življenja pa je vedno urejena in polna energije. In kaj je njena skrivnost?

Rebeka je nenehno v pogonu, hiti z enega opravka na drugega, od sestankov do družinskih obveznosti, zato pogosto nima časa za dolgotrajne lepotne rituale.

Z nami je delila nekaj svojih preprostih lepotnih trikov, ki vam lahko pomagajo ohraniti svež videz čez ves dan, tudi ko ste v nenehnem gibanju in nimate veliko časa.

6 lepotnih nasvetov, na katere prisega Rebeka

Če želite tudi v najhitrejših dnevih ohraniti svež videz, upoštevajte Rebekine lepotne nasvete.

1. Hidracija je bistvena

Ne glede na to, kako hitro mineva dan, ne pozabite na vlaženje kože. Hidracija ohranja kožo prožno in svežo, tudi če imate na voljo le nekaj minut. Suh in utrujen videz lahko preprečite s hitrim in osvežilnim nanosom vlažilne kreme ali meglice za obraz.

Foto: Spar

2. Hitro osveženi lasje

Ko vam primanjkuje časa za umivanje las, lahko posežete po preprostih, a učinkovitih rešitvah. Spnite lase v elegantno figo ali uporabite suhi šampon za osvežitev in dodajanje volumna. Tako boste v trenutku spet urejeni in pripravljeni na nove izzive, tudi če hitite z enega sestanka na drugega.

3. Nega rok in nohtov na poti

Roke so ves čas izpostavljene, zato si zaslužijo redno nego. Vedno imejte v torbici majhno tubo kreme za roke, s katero boste preprečili izsušitev ter ohranili kožo mehko in gladko.

Če nimate časa za popolno manikuro, so kratki, skrbno urejeni nohti brez laka preprosta in elegantna rešitev za urejen videz.

4. Osvežitev obraza v trenutku

Med kratkim premorom si lahko na oči položite hladni blazinici, kocki ledu ali ohlajeni žlici in v nekaj minutah zmanjšate zabuhlost. Osvežitev s hladno vodo ali vlažilnim robčkom bo prav tako učinkovita.

Foto: Spar

5. Prekrivanje znakov utrujenosti

Če nimate časa za hladno osvežitev oči, lahko s korektorjem hitro zakrijete podočnjake in s tanko plastjo podlage poenotite ten. V manj kot minuti boste osvežili obraz in skrili znake utrujenosti, tudi ko je dan dolg in naporen.

6. Vedno pripravljeni z osnovami

Vedno imejte pri roki osnovne lepotne pripomočke, kot so balzam za ustnice, ogledalce, krema za roke in vlažilni robčki. Ti majhni, a nepogrešljivi izdelki vam omogočajo hitro osvežitev in brezhibno pripravo na naslednjo obveznost, kjerkoli že ste.

Izdelki, ki so vedno v Rebekini kozmetični torbici

Rebeka prisega na premišljeno izbiro kakovostnih, a cenovno dostopnih kozmetičnih izdelkov iz trgovin SPAR, ki ji omogočajo hitro in učinkovito nego brez zapletov, idealno za njene hitre lepotne rituale.

Blagovni znamki Isana in Alterra ponujata vse, kar potrebuje sodobna aktivna oseba za hitro in učinkovito nego. Med Rebekinimi priljubljenimi izdelki so krema za obraz Isana, ki zagotavlja dolgotrajno vlaženje brez mastnega občutka, blazinice za pod oči Isana, ki pomagajo zmanjšati zabuhlost in osvežijo utrujene oči, za lase pa suhi šampon Isana, ki hitro poživi lase in jim povrne volumen.

Za nego rok Rebeka uporablja kremo za roke Alterra, ki preprečuje izsuševanje, in dezodorant s kroglico Alterra, ki zagotavlja dolgotrajno svežino brez agresivnih kemikalij – popolna izbira za občutljivo kožo.

Foto: Spar

Zakaj izbrati Isano in Alterro?

Blagovni znamki Isana in Alterra sta dostopni v trgovinah SPAR ter ponujata cenovno ugodne rešitve, in to brez kompromisov glede kakovosti. Isana ima v ponudbi širok spekter izdelkov za vsakodnevno nego, zasnovanih za hitro in učinkovito uporabo, medtem ko Alterra stavi na naravne sestavine, ki so prijazne do kože in okolja.

Obe liniji sta idealni za vse, ki iščete praktične rešitve za še tako prepoln dan. Z izdelki Isana in Alterra, ki jih najdete v trgovinah SPAR, lahko ustvarite svoje lepotne rituale ter ste vedno videti sveže in urejeno.

Foto: Spar

Naj vas Rebekin nakupovalni seznam navdihne, da v SPAR-u tudi sami odkrijete kozmetične izdelke njegovih blagovnih znamk, prilagojene vašim željam, potrebam in življenjskemu stilu. Kot pravi slogan: »Veš, kaj hočeš, in veš, kje to dobiš – v Sparu

Style. Več novic