fbpx

Kaj si moški resnično želijo v postelji?

Zanimivosti

Ona hoče dobro glasbo, kakovostno vino, sveče, skratka romantiko z veliko nežnosti. Kaj pa on?

Ona hoče dobro glasbo, kakovostno vino, sveče, skratka romantiko z veliko nežnosti. Kaj pa on? Divje slačenje, še bolj divji seks in nato dober spanec? O pač, zadeva je precej bolj zapletena in težko ji je priti do dna, kajti moški o svojih skritih željah vse preveč radi molčijo. Vas zanima, kaj je pokazala anketa?

Moški si NE želi kar naprej seksati

par-postelja-polozaji-640Vsaj ne po tem, ko vas je dobro spoznal in sta že nekaj časa skupaj. Pa ne zato, ker vas ne bi imel rad. Nekatere moške ženska dejansko tako očara, vanjo se tako zaljubijo, da na seks dobesedno “pozabijo”.

Prav ste prebrali. Moški ostanejo v resnem odnosu iz enakega razloga kot ženske – zaradi čustvene varnosti. Moški si želijo močan, globok odnos. In če tega ni, moški čutijo nenehno potrebo po seksu, češ, saj to je itak edini način, da se zbližam s partnerico. Samo če seksava, sva resnično lahko skupaj.

“Približno petkrat na teden,” pripoveduje 36-letni Kristjan, “bi samo ležal poleg svoje žene, jo gledal, božal in poljubljal. Neverjetno si želim pogovorov z njo, uživam, ko me posluša in se zanima za moje težave.” No, da ne bi pretiravali, moramo vendarle zapisati, da si moški velikokrat namesto seksa želijo tudi malce samote – ob dobrem pivu in nogometni tekmi.

Moški vas želi gledati (in fotografirati) gole

Verjetno ne preseneča, da moški obožujejo žensko telo, prav, tudi zaradi seksa, ampak na prvem mestu zaradi telesa samega. Moški se radi ljubijo ob prižgani luči. In namesto gole igralke erotičnih filmov bi veliko raje imeli v rokah fotografijo vas – golih. Bi mu dovolili? Da ne? Ker nimate ravno popolne postave?

Ankete so pokazale, da moški obožujejo prav vsak košček vaše individualnosti: majhne prsi, napihnjen trebušček, celulit, še posebno pa ženstvene boke in stegna. Poleg tega moški dobro vedo, zakaj so manekenke (vsaj na fotografijah) videti tako brezhibne; ker se okoli njih vrtijo stilisti in vizažistke, priljubljen pa je tudi “foto-shop”, ko na fotografijah zabrišejo vsako njihovo nepravilnost, med drugim zožijo postavo, pobelijo zobe ipd. Velika večina anketirancev je dejala, da obožujejo nepopolne zobe, razkuštrane lase …

Moški nočejo, da se pred seksom nadišavite

Ker jim je strašansko všeč naraven vonj vašega telesa. Prhanje “pred” torej res ni potrebno.

Moškemu je vaš orgazem na prvem mestu

To velja skoraj za vse moške; izjema so mlajši od osemnajst let. Želijo videti, da njihova partnerica uživa v seksu. Pravijo, da šele potem, ko ona doživi vrhunec, tudi sami lahko uživajo brez občutka krivde.

Moški si želi, da ga primete za zadnjico

Vsi po vrsti so odgovorili, da jih partneričine roke na zadnjici med seksom vzburijo bolj kot roke na … In, uf, ali bi upali z njimi poseči še malo globlje? Menda jim to še posebno godi.

Noče, da ste osredotočeni zgolj na njegov penis

Ne, z moškimi ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled; dotakneš se ga tam spodaj in ne more se več nadzirati. Želi si nežnosti po vsem telesu. Naj vam ne bo nerodno, kajti več ko mu boste dali, več boste prejeli v zameno. Pogovarjajta se.

Moški nima nič proti, če se poslužujete seksualnih pripomočkov

Nasprotno, vesel je, če vidi, da s pripomočkom pridete do maksimalnega zadovoljstva. “Bolje tako, kot da zadoščenje išče pri nekom, ki je pametnejši, vozi boljši avto in bi jo lahko vodil v boljše restavracije,” se pošali 41-letni Simon.

Moški ne mara opolzkega govorjenja

Filmi malce pretiravajo. Moški si ne želijo slišati tistega, kar lahko slišijo v polnočnih filmih. Radi imajo vašo izvirnost. Še najbolj jim je všeč vaš intelekt, na prvem mestu pa je smisel za humor.

Moški si ne želi seksa na norih mestih

Tudi njemu je precej do udobja. Prizor iz Usodne privlačnosti, ko se vse začne in konča na pomivalnem koritu, sicer vzbuja neslutene strasti, vendar v takšnem položaju ne eden ne drugi ne prideta do udobja, ki ga premore mehka, topla postelja. Ne pozabite, da se moškemu potem najbolj prileže (vsaj) kratek dremež, ki si ga v avtu največkrat ni mogoče privoščiti.

Povejte mu, da vam je všeč

Naj bo spontano, med ali po seksu. Kompliment naj nima nič opraviti z njegovim telesom ali s spretnostjo v postelji. Prišepnite mu, da obožujete njegov smeh, spretnost pri popravilu avta, da vam je všeč, kako se mu zasvetijo oči, ko zasliši priljubljeno melodijo.

Avtor: MM

viva

Preberite še druge članke na www.viva.si.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam