fbpx

Kaj so počeli Leonardo DiCaprio, Katy Perry, princ Harry in Barack Obama na Siciliji?

Znani

Vsako leto se na Siciliji konec julija in začetek avgusta odvija Google Camp konferenci, letošnja tema je več kot pomembna.

Seznam gostov je zelo zanimiv, največ pozornosti pa so pritegnili nekdanji predsednik Združenih držav Amerike, Barack Obama, Leonardo DiCaprio, princ Harry, Katy Perry, Orlando Bloom in Harry Styles.

Katy Perry

Konferenca je na sporedu že šestič, letošnja tema pa so podnebne spremembe. Čeprav je večina zvezdnikov na Sicilijo prišla z zasebnimi letali, saj so na letališču zabeležili kar 114 prihodov, se zdi, da udeleženci Google Campa v tem ne vidijo nobenih težav.

Poleg zasebnih letal in helikopterjev so gostje prišli tudi na zasebnih jahtah. Kot kaže, je celotna konferenca zavita v skrivnost, saj so prepovedane celo objave na družbenih omrežjih, mediji pa o dogajanju na konferenci lahko zgolj le ugibajo.

Čeprav je seznam gostov strogo varovana skrivnost, se ugiba, da bi v naslednjih dneh na Sicilijo prišlo še nekaj pomembnih gostov, kot so Bradley Cooper, Tom Cruise, William Pharell in Mark Zuckerberg ter lastniki največjih multinacionalk kot je Fiat in Snapchat.

Znano je, da je Google Camp na jugozahodni obali italijanskega otoka, tik ob mestecu Sciacca v prestižnem resortu Verdura. Udeleženci konference lahko poleg predavanj in okroglih miz, uživajo na zasebnih plažah, bazenih, prostranem golfskem igrišču in odlični italijanski hrani, ki jo pripravljajo najboljši kuharski chefi.

Resort Verdura

Osupljiv seznam gostov in pomembna tema sta dovolj velika razloga za spremembe, kljub temu pa bi se lahko Barack Obama, Leonardo DiCaprio in celo princ Harry zgledovali po mladi aktivistki Greti Thunberg, ki  trenutno na jadrnici pluje proti New Yorku, kjer bo prisostvovala na konferenci Združenih narodov na temo globalnega segrevanja in tako opozorila na podnebne spremembe.

Foto: IMDB, Verdura resort


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam