fbpx

Kaj vam prinaša ljubezenski horoskop v februarju?

Dogodki, Dogodki, Lifestyle, Novice, Odnosi, slider, Zanimivosti

Škorpijoni bodo razmišljali o poroki, ovne bo mikalo skrivno ljubezensko razmerje. Vsa znamenja pa čaka razburljivo dogajanje.

Februar se na prvi pogled morda zdi dolgočasen mesec, a verjemite, da ni. Še posebej to velja za februar 2018, ko se na nebu prepleta cel kup zanimivih aspektov. Sonce in planeta Merkur ter Venera prehajata skozi znamenje Vodnarja, ki je že sam po sebi nepredvidljiv. In nenazadnje – februar velja tudi za ‘mesec ljubezni’, saj v njem praznujemo Valentinovo, zato smo ga še posebej vzeli v precep.

Za povrh smo bili prav včeraj, na zadnji januarski dan, priča nenavadnemu dogodku, tako imenovani ‘super modri krvavi Luni’, kombinaciji, ki se je na nebu nazadnje zgodila leta 1866. Tako žareča in velika ‘superluna’ se zgodi, ko je Luna najbližje Zemlji in je za okoli 14 odstotkov večja in 30 odstotkov svetlejša od običajne polne lune. Ste še vedno mnenja, da bo februar dolgočasen? Ljubezenske zvezde kažejo prav nasprotno!

# Oven

V prvi dekadi letošnjega februarja planet Venera stoji v za ovne dobrem položaju. Pomagala jim bo izpolnjevati upe. Družabno dogajanje bo pestro, kar bo ugodno za sklepanje novih romantičnih zvez. Po 11. februarju se podpora planetov poslabša. V drugi in tretji dekadi meseca bodo na delu močna čustva, ki pa ovnov ne bodo osrečila. Morda pa gre za razmerje, ki ga morajo skrivati?

# Bik

Letošnji februar je za bike nadvse obetaven mesec, ko gre za partnerstvo. Planet sreče Jupiter se zdaj nahaja v hiši Bika, skupaj z Marsom, ki bo z Jupitrom vsak položaj obrnil v njihovo korist. To pa še ni vse! V drugi in tretji dekadi se pojavi sijajna konstelacija med Jupitrom in Venero, planetom ljubezni.

David Beckham (bik po horoskopu) in Vics (ovnica) se vse boljše razumeta!

To prinaša bikom izpolnjevanje najglobljih hrepenenj, pa tudi nove priložnosti v ljubezni. A pot do uresničitve sanj ne bo lahka, na njej pričakujte ovire, ki jih boste morali odstraniti. Ali morate prav ta mesec sprejeti pomembno odločitev? Dobro premislite, saj tisto, kar se zdi nadvse očitno, morda z videzom vara. Potrudite se premagati ovire, ostanite prizemljeni in predvsem ne idealizirajte položaja ali osebe – šele potem bo vse v redu.

# Dvojčka

Kanye West je po horoskopu dvojček, žena Kim K. West pa tethnica

Z Marsom v hiši dvojčkov bo februar 2018 za to zodiakalno znamenje zares strasten mesec. Veliko energije bodo posvetili prav ljubezni. Drugi pomembni osebi bodo dajali veliko podpore. Dobro bi bilo, da se lotita skupnega projekta, ki bo obrodil sadove.

Če ste za nekoga zagreti, se potrudite zanj/o, a ne bodite preveč očitni oziroma neposredni. Tokrat bo deloval subtilnejši pristop. Ste mogoče v zvezi in je ta v krizi? Ne bodite impulzivni. Mars vam lahko ponagaja in hitro se lahko vname žolčen prepir.

# Rak

Ljubezensko življenje rakov bo ta mesec resno. Vladata jim Saturn in Pluton, zato so v ospredju bremena obveznosti in skupni napori. Gledajo naj z zrelimi očmi in razkrijejo svoje čustvene potrebe. V prvi dekadi bo vpliv Venere povzročil analiziranje odnosov, morda se razkrije kakšna skrivnost. V zadnjem delu meseca bo rakice in rake zanimala intelektualna, kulturna in duhovna skladnost s partnerjem. Samskim ponudb ne bo manjkalo, ta mesec je za rake podčrtan z erotiko.

# Lev

Barack Obama je lev, njegova žena Michelle pa kozoroginja

Zanimivo bo, saj v hiši Leva gostuje Mars. To nakazuje na eksplozivno strast in ljubezensko življenje. Gnalo vas bo v pustolovčine in afere. Mogoči so ljubezen na prvi pogled, močna kemija in občutki, toda prehitro odvijanje dogodkov bo krivo, da bodo levi ali levinje naredili tudi kakšno neumnost in pristali v težavah. Največ sreče v ljubezni bodo imeli v prvi polovici februarja.

# Devica

V prvi polovici februarja bo brez posebnosti, več lepega se obeta v drugem delu meseca, ko se svojega dela končno loti Venera. Venera bo v trigonu z Jupitrom, zato bo ljubezensko razmerje dobilo priložnost predvsem na potovanjih, neformalnih druženjih, na priložnostnih pogovorih ali ob izmenjavi sporočil.

# Tehtnica

Čisto možno, da se ta mesec tehtnice zaljubijo, če se že niso. Za to sta odgovorna Merkur in sončev mrk, ki bo prinesel tehtnicam nenavaden niz dogodkov. V ljubezni bodo eksperimentirale, preizkušale novo in nad spremembami bodo navdušene!

Tehtnica Gwen Stefani z Blakeom Sheltonom (dvojček po horoskopu)

Prvi del meseca bo najbolj romantičen in čuten. Zveze bodo spodbujali komunikacija, potovanja, vse, kar diši po intelektualnem dogajanju. Lahko pričakujejo tudi povezavo med poslovnim in ljubezenskim življenjem.

# Škorpijon

Leonardo DiCaprio je škorpijon (na sliki z nekdanjim dekletom Kelly Rohrbach)

Za škorpijone je ta mesec idealen za ljubezen in zakon! Njihovo strast bosta spodbujala tako Jupiter kot Venera. Poskrbela bosta za čutnost, zabavo, čustveno zadovoljstvo in srečo!

Povsem mogoče je, da bodo škorpijoni, ki so v tako zadovoljivi zvezi, razmišljali o poroki. Tisti, ki so že poročeni, pa o naraščaju. In samski škorpijoni imajo odlične možnosti, da spoznajo zares posebnega partnerja…

# Strelec

Pevka Nicki Minaj (strelka) in od lani njen bivši fant, reper Meek Mill

Mars v Strelcu je zagotovilo za fizično energijo, željo, spolnost in strast. To bo za strelce vroč in erotičen mesec, da bodo pozabili na zimo, sneg in sploh vse. Ljubezen jih kliče in tudi oni jo privabljajo. Občutki bodo močni, strast tudi, želeli bodo izpolnitev takoj, ne glede na posledice. V drugi polovici meseca sledijo nagli preobrati, povezani s potovanjem, telefonskim klicem ali besedilnimi sporočili.

# Kozorog

Kate Middleton (kozoroginja) in princ William (dvojčka) sta idealen par

Zanimale vas bodo praktične zadeve: denar, skupno premoženje, investicije. Po prvem tednu februarja bo več strasti, za to bo poskrbela Venera. Že kar pretirani treznosti končno sledi v drugi polovici več romantike in močnih občutkov ter ugodnih razmer za ljubezen. Samski, pozor! Pojdite v življenje, družite se, brez tega ne boste nikogar spoznali. Več zabave in skupnih trenutkov izven domačih sten naj si privoščijo tudi kozorogi, ki občutijo, da se odnos s partnerjem ohlaja.

# Vodnar

Srečno poročeni že 9 let: Portia de Rossi in Ellen DeGeneres sta obe vodnarki!

Venera in Merkur bosta poskrbela, da bodo imeli Vodnarji nepozaben mesec. Prejemali bodo komplimente, ljubezenske izjave in na sploh bo zelo goreče ter strastno.

Pripadniki tega znaka bodo v središču pozornosti, ne da bi za to mignili s prstom. Naravno zapeljivi bodo, ne bo se jim moč upreti. To je res srečen mesec, ki pa se bo vseeno končal z bolj realističnim in praktičnim pogledom na ljubezen.

# Ribi

Prva dekada februarja 2018 bo žal dolgočasna. Nekatere ribice in ribaki bodo razočarani, pestila jih bo osamljenost, ker Venera trenutno ni v ugodnem položaju v njihovi hiši. A naj jih ne skrbi preveč, razmere se bodo obrnile na bolje.

Rihanna, po horoskopu ribica, si za hec izmenjuje gumijasti bonbon s TV voditeljem Jimmyjem Kimmlom

V drugi polovici februarja bo več sreče in harmoničnih odnosov, ustvarile se bodo okoliščine, ki bodo naklonjene zbližanju parov in poglobitvi čustev. Venera se namreč ne bo več otožno kisala, ampak bo tvorila ugoden aspekt z Jupitrom, zato se lahko tisti v znamenju rib veselijo zaključka februarja.

 

Foto: Prima, Instagram, Pinterest, CelebNews, Yahoo, My Astral Life, Astronlogia, Complex, Star Magazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam