fbpx

Kaj vaša priljubljena kava pove o vas?

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Kapučino ali espresso?

Izbor popolnega outfita in jutranje srkanje kave je zadnji trend na Instagramu. CoffenClothes je zelo popularen profil, ki združuje Instagram uporabnike ter njihove dnevne kofeinske doze, seveda s popolnim outlookom. Ljudje s celega sveta uporabljajo popularen hešteg #coffenclothes, če želijo deliti svojo modno inspiracijo s svetom. Ena stvar pa je jasna – dnevna rutina srkanja kave in ulični stil sta absolutno popolna kombinacija. Poišči svojo vrsto kave in odkrijte, kaj pove o vas in vašem slogu.

c5f37b9ad5582059e0a1c7849a4d14e5

#Črna kava: Minimalistični slog
Kot prava mestna dama imate radi elegantna oblačila. Vaša omara je polna nevtralnih modnih kosov, saj ve najbolj poznate moč kombiniranja bele in črne barve brez napora in s pravo mero, kar dokazuje vaša garderoba in skodelica kave.

#Late: Sproščen in frajerski slog
Ležerno in chic, prav tako kot vaša garderoba, ki jo sestavljajo široke srajce, baggy hlače in allstarke. Nenehno iščete modni navdih na znanih modnih spletnih straneh in uživate v udobnem in ležernem slogu.

Smiling-fashionable-blonde-drinking-coffee-outdoors-770x433

#Espresso: Mestno dekle
Ne bojite se pokazati svoje osebnosti, ki se odraža v vaši priljubljeni kavi in outfitu. Obožujete kombinirate najbolj trendovske modne dodatke, za katere je potrebno veliko poguma

girl-drink-cappuccino

#Ledena kava: Trendseterka
Seznanjeni ste z zadnjimi modnimi trendi in kolekcijami modnih oblikovalcev – in vse to mora biti tudi v vaši omari. Spremljate aktualne modne revije, katerih razpored poznate že mesece vnaprej. Klasika je za vas dolgočasna in vaš Insta selfie ni popoln brez ledene kave v roki in najnovejših Alexander Wang čevljev na nogi.

#Kapučino: Klasično dekle
Takšen, kot je vaš najljubši kavni napitek, takšen je tudi slog; klasičen in uglajen. Kadar nimate oblečenega klasičnega plašča v peščeni barvi, znate svoj outfit začiniti s stvarmi, kot je krzneni plašč, ki ste ga podedovali od svoje babice. Vaša omara je polna klasičnih in brezčasnih kosov, ki jih lahko nosite dolga leta.

Three young female friends drinking espresso at sidewalk cafe, Cagliari, Sardinia, Italy

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam