fbpx

Kaj zares privlači moške?

Odnosi, Prva stran

Kateri je tisti ženski faktor X?

Pred kratkim so naredili raziskavo, kaj moške zares privlači pri ženskah. In ne boste verjeli, na seznamu ni niti ene fizične lastnosti. Saj veste… vsi poznate “tisto žensko”, ki res ni nič posebnega, a vsak se obrne za njo. In sprašujete se, kaj je njena skrivnost.

attitude

Vsakdo ima drugačno mnenje o tem, kaj je na ženski seksi. Njen pogled, način kako se igra z lasmi, kako se giba in kako govori. Vse to so karakteristike, ki pomenijo več kot lep izgled, ki je tako ali tako stvar okusa.

Najprej naj vam sporočim, da imajo moški raje ženske, ki se ličijo manj kot več. Ne glede na medijske pritiske in programiranje žensk o uporabi kozmetike, je moškim všeč ravno obratno, bolj naraven videz.

natural-makeup

Znanstveniki so ugotovili tudi to, da so moškim všeč ženske z oblinami. Ženske, ki imajo široke boke in tako v moške možgane asocirajo na plodnost.

big-hips big-hips-2

Višji ton glasu in daljši negovani lasje so bolj privlačni kot kratke frizure in globok glas.

long-healthy-hair

Ne pozabite se smejati! To veliko bolj privlači moške kot si sploh lahko mislite. Nasmeh in dobra volja pozitivno vplivajo na vse okoli vas. Še najbolj pa na nasprotni spol.

smile

Rdeča barva. Nosite rdečo barvo, saj le ta privalči in spodbuja seksualno energijo.

red-dresss

red-dress

Vendar pa moramo vedeti, da ne gre posploševati. To se le nekatera vodila in najbolj pogosti odgovori, na katere so opozorili znastveniki. Zagotovo pa je v njih kar nekaj resnice.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam