fbpx

Kaja Bajda, najhitrejša petka Slovenije 2014

Dogodki, Zanimivosti

Če ste petkovo sončno popoldne preživeli v samem centru Ljubljane, ste lahko že po roza Cosmo balonih prepoznali sam dogodek. Potekal je namreč Cosmopolitanov tradicionalni tek v petkah, ki se je letos odvijal že 8. leto. Prijavilo se je čez 100 deklet, najbolj pogumne pa so se pognale v lov v svojih najljubših petkah za […]

kajabajda instadekle

Če ste petkovo sončno popoldne preživeli v samem centru Ljubljane, ste lahko že po roza Cosmo balonih prepoznali sam dogodek. Potekal je namreč Cosmopolitanov tradicionalni tek v petkah, ki se je letos odvijal že 8. leto. Prijavilo se je čez 100 deklet, najbolj pogumne pa so se pognale v lov v svojih najljubših petkah za ček v vrednosti 1000 EUR.

Dekleta so se v središču mesta začele zbirati okoli 15-ih na točki, kjer so potrdile svojo prijavo, prevzele svoje štartne številke in si pustile vzeti mero svojih petk v katerih so tekle. Pogoj, za tekmovanje na teku v petkah so čevlji z najmanj 8 centimetrov visoko, in ne več kot 2 centimetra široko petko (obutev s polnim podplatom in platformo ni dovoljena).

cosmo1 Mimoidoči ste si lahko ogledali in se podružili s plesalci Libero Dance centra, damice ste imele možnost brezplačne manikure s salonom Studio Lepote ter sodelovanje v posebni Cosmo akciji: Koliko pa tehta tvoja torbica? Poleg tega ste lahko skupaj zaplesali in se ogreli z Azro Selimanovič in tekmovalkami, poslušali reparja Zlatka in si ogledali animacijo akrobatov Filipa Kržišnika in Blaža Slaniča.

cosmo2

Tek, ki se je pričel ob 16h je potekal od Robbovega vodnjaka do Prešernovega spomenika. Najhitrejša petka leta 2014 je tako postala 19-letna Kaja Bajda iz Trbovelj, ki je v finalnem teku traso pretekla v 20,06 sekundah in si tako pritekla ček v vrednosti 1000 evrov. Nagrado za najvišje petke, ki so merile kar 16 centimetrov je prejela Saša Podkrižnik iz Radmerja. Tekmovalka z najboljšim stilom po mnenju Cosmo uredništva, pa je postala Katja Marn z Vranskega.

cosmo3


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam