fbpx

Kako bo videti poročna obleka Meghan Markle?

Dogodki, Dogodki, Lifestyle, Moda, Prva stran, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Znan je že datum nove poroke v britanski kraljevi družini. Vprašanje je le še, kakšno poročno obleko si bo nadela nevesta.

Potem, ko so predstavniki britanske kraljeve družine že potrdili datum kraljevske poroke, so mediji in oboževalci novega slavnega para začeli ugibati, kako bo videti poročna obleka 36-letne Meghan Markle, srčne izbranke princa Harryja.

Prelepa rjavolaska s polnim imenom Rachel Meghan Markle, ki se je rodila v Los Angelesu in se po diplomi iz dramske igre ter mednarodnih ved preizkusila tudi kot igralka (kasneje pa se dokazala kot družbena aktivistka) je že bila enkrat poročena. Niti državljanstvo ZDA, niti dejstvo, da gre za ločenko, ni omajalo odločitve tri leta mlajšega britanskega princa, da je ne bi zasnubil. Sodobni trendi so namreč že zdavnaj premagali tudi strogo tradicijo kraljeve družine!

Parček žari od sreče in se pripravlja na poroko, ugiba pa se že, kdo bo nevesti, ki bo tako drugič stopila pred oltar in postala nova članica britanske kraljeve družine, sešil poročno obleko. Menda bi to lahko bila izraelska modna oblikovalka Inbal Dror, ki ima slavno klientelo, med drugim je oblekla tudi velike zvezde, kot je Beyoncé.

Bo Inbal Dror prepričala britanski kraljevi dvor?

Spletna stran TMZ, ki je v lasti medijske multinacionalke Time Warner, je že objavila potencialno skico poročne obleke za Meghan, njihovi novinarji pa so uspeli od te oblikovalke izvedeti, da je britanska kraljeva družina res stopila z njo v stik, da bi se dogovorili o potencialni izdelavi poročne obleke za prikupno Harryjevo družico.

No, ob tem se spomnimo, da je princesa Diana na svoji poroki s princem Charlesom nosila obleko, ki sta jo oblikovala David in Elizabeth Emanuel, medtem ko je Kate Middleton nosila obleko modne hiše Alexander McQueen. Sicer pa je treba še omeniti, da so na poročni ‘vlakec’ na lastno pobudo skočili tudi drugi znani in manj znani oblikovalci, ki po spletu hitijo razkazovat lastne zamisli za poročno obleko Meghan Markle.

Konkurenčni predlog modne oblikovalke Caroline Castigliano

Morda je zaradi tradicije malce nenavadno, da bi se Meghan Markle oziroma britanski kraljevi dvor odločila za modnega oblikovalca izven Velike Britanije. Vseeno pa gre za zdaj samo za govorice in ni znano, koga vse je kraljeva družina še angažirala za potencialno sodelovanje. Poročno obleko bomo tako videli 19. maja na ‘naj poroki’ leta 2018, ki si jo bodo zagotovo ogledali milijoni ljudi na televiziji, veliko pa jih bo na slavnostni dogodek prišlo tudi v živo, da se poveselijo z mladoporočencema.

 

Foto: TMZ, Bet.com, People, PopSugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam