fbpx

Kako do boljšega in intenzivnejšega orgazma?

Fit, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Spolnost

Skrivnostne vaje, ki zagotovo pomagajo.

Drži, da je za to pomembnih ogromno dejavnikov: od tega, da med partnerjema obstaja kemija, da je vzdušje pravo, da se s partnerjem razumemo in privlačimo.

Obstajajo pa tudi vaje, ki ženskam zagotovijo večji užitek med spolnim odnosom. Prav smešno se mi zdi, da sem za te vaje prvič slišala v porodnišnici … ja prav ste prebrali! V porodnišnici! Takoj po porodu sem dobila knjižico z navodili, kako izvajati Keglove vaje. Seveda med ležanjem v bolnišnični postelji ravno ni nekega pametnejšega dela, zato sem si zadevo dejansko prebrala.

Primer, kako izvajati stiske

 

Ženskam po porodu vaje svetujejo predvsem zaradi težav z uhajanjem urina. Keglove vaje so pomembne, saj z njimi krepimo mišice medeničnega dna, te pa podpirajo mehur, črevo, maternico in vagino. Po porodu mišice oslabijo in ne morejo več opravljati svoje funkcije, posledično pa se spremeni tudi položaj organov v telesu.

Že to dejstvo me je presunilo, zato sem sklenila, da si o tem preberem nekaj več in prišla sem do res zanimivih ter koristnih zaključkov. Prav nič novega ni, da si moški, sploh tisti, ki so bili pri porodu, mislijo, da imamo tam spodaj zdaj ogromno luknjo, konec koncev se tudi same bojimo, kaj po porodu nastane »tam spodaj«.

Kot sem že omenila, naše mišice po porodu oslabijo in postanejo ohlapne, ampak to še ne pomeni, da vi in vaš partner pri spolnem odnosu ne bosta več uživala in doživljala orgazmov! Ravno obratno! Če boste redno in pravilno izvajale Keglove vaje, boste svoje mišice medeničnega dna okrepile do te mere, da boste hitreje in pogosteje doživljale orgazme in orgazmi bodo precej bolj intenzivni.

 

Zagotovo niste vedele, da Keglove vaje lahko izvajajo tudi moški, pri čemer dosežejo, da so njihovi vrhunci intenzivnejši in lahko se znebijo težav s prezgodnjim izlivom. Skratka toliko pozitivnih stvari, ki so za naše spolno življenje zagotovo pomembne, njihova zahtevnost pa je minimalna. Izvajate jih lahko doma, v službi, med vožnjo skratka pri vseh vsakodnevnih opravilih.

Kako boste vedeli katere mišice morate stiskati pri teh vajah? To so iste mišice, s katerimi zadržujete curek pri uriniranju. Pazite, da vas pri izvajanju vaj ne bodo bolele trebušne, zadnjične in stegenske mišice, saj to pomeni, da jih izvajate narobe. Zdaj pa veselo na delo in čez dobre 4 tedne bo rezultat še kako čutiti v vaši postelji 🙂

 

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam