fbpx

Kako dajati svež videz brez pikice ličil na obrazu?

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Nega telesa, Novice, Obraz, Prva stran, Video, Zanimivosti

Sona Gasparian, ki je zelo priljubljena na družbenem kanalu YouTube, je dala nasvete, kako do svežega videza brez make-upa.

Poletje je idealen čas, da si naša koža odpočije od ličil, me pa od vsakodnevne rutine nanašanja make-upa. Sončni žarki so poljubili našo kožo, ki je videti bolj zdrava zaradi rahle zagorelosti. A vseeno se bodo nekatere ženske zgrozile že ob misli, da nase ne bi dale ničesar, če gredo na kavo in v šoping, kaj šele v službo!

Ko rečemo, da je naš predlog videz brez ličil, imamo v mislih tudi odsotnost maskare in svinčnika za urejanje obrvi. Morda mislite, da bo zato končni videz neciviliziran, a na srečo ni tako. Gre za videz brez ličil, kar pa seveda ne pomeni tudi neurejenosti…

Tak videz je osnovan na kakovostni pripravi kože, s katero obraz očistimo vseh umazanij, na skrbni negi kože, ki bo blago osvetlila temne podočnjake, na vihanju trepalnic, kar bo ‘odprlo’ naš pogled in revitalizaciji ter boljši prekrvitvi kože na obrazu in ustnicah, zaradi česar bo naš obraz videti bolj svež celo brez ličil!

Negovana in ženstvena podoba brez make-upa je torej dosegljiva. Ključ je v majhnih trikih, kakor nam je pokazala tudi znana YouTuberka Sona Gasparian, ki je v tem videu delila svoje skrivnosti jutranje nege obraza. Kliknite nanj tudi ve – do sedaj je video zbral že 6,4 milijona ogledov!

 

Foto: YouTube, Pinterest, Simply Sona


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam