Kako do mladostne kože? Mi imamo odgovor!

02. oktober 2024

Kako do mladostne kože? Mi imamo odgovor!

02. oktober 2024
Foto: Profimedia
Kako do mladostne kože? Mi imamo odgovor!

Kako do mladostne kože? Mi imamo odgovor!

02. oktober 2024
Foto: Instagram @sobalera

Gubice so naravni del procesa staranja, ki prej ali slej doletijo vse. Naša koža namreč s časom izgublja elastičnost, volumen in vlago, kar vodi do nastanka drobnih linij in globljih gub.

Vse to je povsem običajen del življenjskega cikla kože, a hkrati nekaj, kar želimo mnoge izmed nas upočasniti in omiliti.

Obstaja veliko načinov, kako lahko poskrbimo za bolj gladko in čvrsto kožo – od zdrave prehrane in hidracije do uporabe kakovostnih izdelkov za nego. Na tem področju je zdaj na voljo novost, ki postavlja standarde v negi kože na višjo raven.

Foto: Instagram @ginemargrethe

Dr. Des Fernandes, ustanovitelj in znanstveni direktor Environa, je po sedmih letih obsežnih znanstvenih raziskav in testiranja kar 45 milijonov heksapeptidov ustvaril revolucionarno formulacijo, ki ima polni potencial za pomlajevanje kože.

“Naravno je, da z leti koža izgublja maščobo in hialuronsko kislino iz dermisa. Večina ljudi mora okrepiti maščobno osnovo in povečati količino hialuronske kisline v koži, da bi bila ta spet videti “zapolnjena”. Environov oddelek za raziskave in razvoj se je odločil razviti kozmetično formulacijo za lokalno uporabo, ki jo je mogoče uporabiti za izboljšanje videza lepo zapolnjene kože,” pravi dr. Des Fernandes.

Zato spoznajte Focus Care Youth+® 3DSynergéTM Filler Crème znamke Environ – napreden močan booster, ki je formuliran tako, da ciljno deluje na znake gubic in gub ter izgubo volumna in poskrbi za vidno bolj gladko, čvrstejšo in naravno bolj polno kožo.

Foto: Environ

Moč sestavin, ki delujejo

3DSynergé™ Filler odlikujejo izjemno napredne sestavine, ki dokazano izboljšujejo videz kože:

  • Tehnologija hialuronske kisline pomaga obnoviti in ohranjati optimalno raven hialuronske kisline v koži za vidno gladek in zapolnjen videz.
  • Tehnologija pametnih peptidov pomaga izboljšati volumen in strukturno celovitost kože za čvrstejši, naravno polnejši videz.
  • Močna antioksidantna zaščita z naprednimi peptidi in ključnimi rastlinskimi antioksidativnimi sestavinami pomaga oživiti in zaščititi mladostne lastnosti kože.

Profesionalni tretma za optimizirane rezultate

Če želite svojo rutino še bolj nadgraditi, lahko izkoristite prednosti Environovih tehnološko naprednih profesionalnih tretmajev Focus On Filler. Ta revolucionarni protokol vključuje tehnologijo DF in profesionalni Dual Effect Filler Serum, ki pomaga zgladiti gubice in povrniti koži svežo mladostnost.

Skupaj s 3DSynergé™ Filler Crème je to prava kombinacija za sijočo in obnovljeno kožo.

Style. Več novic