fbpx

Kako do porcelanaste polti?

Lepota, Novice

Osnova za lep učinek ličenja je lepa in zdrava koža, katero dosežemo z ustrezno nego in čiščenjem…

Tekoči puder je dnevna stalnica v lepotnem ritualu veliko žensk. Na tržišču so na voljo manj prekrivni in taki, ki vašo polt popolnoma prekrijejo in jo naredijo porcelanasto.

Osnova za lep učinek ličenja je lepa in zdrava koža, katero dosežemo z ustrezno nego in  čiščenjem. Četudi je bil vaš obraz brez ličil, kožo vseeno očistite z vašim najljubšim čistilom, nadaljujte s tonikom in kremo.

Počakajte nekaj minut in začnite z nanosom tekočega pudra.

Najlepše ga je  nanašati s čopičem saj omogoča enakomeren nanos , poleg tega pa še rok nimate umazanih. Nanos začnete na sredini obraza in nadaljujete navzven, pri tem pazite, da potegnete tudi preko čeljustne kosti navzdol po vratu.

Pomembno je, da puder ustreza vašemu tipu in tenu kože. Velikokrat namreč opazimo, da ženske raje posegajo po tonih, temnejših od njihove polti, kar deluje kot da nosite masko, če je koža po telesu precej svetlejša.

Kateri odtenek izbrati je najboljše testirati na prehodu obraza na vrat t.im. jaw line. Na vratu je koža vedno malce svetlejša, zato vrat ni najboljše mesto, prav tako ne hrbtišče dlani. Morebiti lahko preizkusite barvo na notranji zapestja, vendar kot rečeno, če že ne na obrazu, na prehodu iz obraza na vrat. Priporočljivo je tudi počakati nekaj minut, saj veliko pudrov na zraku oksidira in s tem tudi spremeni barvo.

Ličenje zaključite s pudrom v prahu, kančkom rdečila za lica ter osvetljevalcem.

woman-girl-young-beauty

 

Namig uredništva: čopiči so na voljo v drogerijah, pobrskajte pa tudi po novem oddelku na nego in lepoto v trgovinah H&M.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam