Kako do prijetno osvežujočega zraka v zaprtih prostorih tudi pozimi?

09. december 2021
Powered by:
Kako do prijetno osvežujočega zraka v zaprtih prostorih tudi pozimi?

Kako do prijetno osvežujočega zraka v zaprtih prostorih tudi pozimi?

09. december 2021

Pozimi je zračenje zaprtih prostorov prava mora. Zaradi megle, ki k tlom vztrajno pritiska vse nečistoče iz okolja, med katerimi sta najpogostejša dim in izpušni plini, se lahko, s še tako skrbno izbranim trenutkom odpiranja oken, v prostor spusti polno nečistoč in smradu iz okolice, kar še dodatno obremeni zrak v prostoru.

Te neprijetne vonjave lahko do določene mere prekrijejo dišeče sveče, vendar pa običajne sveče z gorenjem samim še dodatno obremenjujejo zrak s strupenim dimom, polnim kemikalij in toksinov kot so različne sintetične barve, parafin, paraben in stearin. Velikokrat so sveče tudi vzrok požarov v domovih, zato je pri njihovi uporabi potrebna stalna pozornost.

Druga, veliko bolj sproščena in elegantna možnost za zagotavljanje prijetno osveženega zraka v zaprtih prostorih so osvežiniki zraka. Tudi ti, tako kot sveče, pričarajo prijetno sproščeno, tudi romantično vzdušje. Njihova uporaba je enostavna, hkrati pa s svojo dovršeno obliko prijetno polepšajo prostor. Poleg tega so ognjevarni in v zrak ne oddajajo toksinov in kemikalij.

Poznamo osvežilnike za večje prostore, prav tako nepogrešljivi so tudi osvežilniki majhnih prostorov in garderobnih omar, ki poskrbijo za prijetno svež vonj kjerkoli si boste zaželeli.

V nadaljevanju vam prestavljamo stilsko dovršene osvežilnike zraka Stadler form, med katerimi boste zagotovo našli pravega za vaš dom. Verjamemo, da bo postal nepogrešljiv del vašega doma.

Atmosferska: Nina iz Stadler Form za velike prostore

Avtor: Stadler Form

Nina je popolna izbira, če želite, da vaš dom lepo diši in da hkrati čudovito izgleda. Ne samo da oddaja prijetno dišavo, ampak – zahvaljujoč njeni dišavni kroglici – ustvarja tudi atmosferski ambient. Ambientalno svetlobo lahko zatemnite ali popolnoma ugasnete glede na svoje razpoloženje, po želji pa lahko uravnavate tudi intenzivnost dišave: ima 2 stopnji nastavitve moči, med katerima lahko izbirate, tako da lahko ustvarite lahkotnejšo ali intenzivnejšo aromo. Tako kot pri vseh treh sestrah je na izbiro šest različnih vonjev dišavnih kroglic in pri uporabi s prozorno Nino te svetijo v različnih barvah. Vse, kar morate še storiti je, da se sprostite in v dišavi uživate do štiri tedne, nato preprosto zamenjate dišavno kroglico z vonjem po vaši izbiri. Nina je primerna tudi za večje prostore, kot so bivalni prostori ali spalnice, vsebuje pa tudi polnilno baterijo, ki zdrži do 50 ur z enim polnjenjem, ima na voljo tudi USB kabel in adapter, tako da lahko ta osvežilnik prostora uporabljate kadar koli in kjer koli.

Nina je popoln partner za popolno ambientalno vzdušje in prijetno odišavljen prostor!

Osvežilnik prostora Nina Stadler Form, trenutna tržna cena 69.90 EUR

Preprosta: Lina iz Stadler Form za majhne prostore in garderobne omare

Avtor: Stadler Form

Lina je impresivno preprosta in minimalistična. Za delovanje ne potrebuje električne energije, zato je popolna za svež zrak v majhnih prostorih ali vaši garderobni garderobi. Zelo majhna, a neverjetno enostavna za uporabo: preprosto vstavite dišavno kroglico v napravo in obrnite pokrov, da nastavite želeno intenzivnost dišave ali – za posebno intenzivno aromo – pokrov popolnoma odstranite. Njena priročna velikost omogoča, da se prilega v vsak kotiček, pa naj bo še tako majhen.

Majhna, a močna!

Osvežilnik prostora Lina Stadler Form, trenutna tržna cena 17,90 EUR

Ozka: Tina iz Stadler Form za majhne prostore

Avtor: Stadler Form

Tina ja očarljivo elegantna, ima pa tudi notranje lastnosti, o katerih je vsekakor vredno govoriti. Intenzivnost dišave lahko prilagodite v trenutku preprosto tako, da rahlo obrnete zgornji del: bolj kot ga obračate, močnejša bo dišava, ki jo bo vaša dišavna kroglica – na izbiro imate šest različnih vonjev – oddajala do štiri tedne. Medtem ko Tina vsebuje polnilno baterijo, ki zdrži do 30 ur z enim polnjenjem, ima na voljo tudi USB kabel, tako da lahko ta osvežilnik prostora uporabljate kadar koli in kjer koli. Tina bo s svojo ugledno, a še vedno elegantno višino 18 cm, odlično videti v vsakem prostoru.

Osvežilnik prostora Tina Stadler Form, trenutna tržna cena 54,90 EUR

Mobilna dišava z ambientom plamena sveče – Lucy iz Stadler Forma

Avtor: Stadler Form

Lucy, “osvetljevalka”, deluje skladno s svojim imenom: njena Amber LightTM ( svetloba v barvi jantarja) ustvarja mehko svetlobo sveč in čarobno vzdušje za dobro počutje. Ustvarja popolno razpoloženje za romantično večerjo ob svečah ali prijeten večer s knjigo in je idealna za postavitev na lepo pogrnjeno mizo namesto sveče. S svojo preprosto zasnovo in varljivo realistično svetlobo sveče lahko Lucy ustvari prijetno vzdušje za pomirjajočo sprostitev v vsakem prostoru. Toda Lucy je še veliko več kot samo to: lahko odišavi prostor z dišavo po vaši izbiri. Skoraj neopazno razprši fino meglico eteričnih olj. Skrivnost njene tihe umetnosti odišavljenja: najfinejša vodna meglica – ustvarjena z ultrazvočno tehnologijo.

Ne gre le za njeno preprosto zasnovo, ampak je tudi vsestranska, zaradi katere je osvežilnik prostora Lucy zmagovalec: zahvaljujoč času delovanja polnilne baterije do 7 ur in USB kablu, lahko osvežilnik prostora Lucy kadar koli enostavno prestavite. Tako je prvič mogoče osvežilnik prostora podjetja Stadler Form upravljati z baterijo za ponovno polnjenje in ne le iz električnega omrežja, zaradi česar je Lucy tehnična inovacija.

Avtor: Stadler Form

Lucy je zelo enostavna za uporabo: preprosto osvežilnik prostora napolnite z vodo, dodajte dve do tri kapljice dišečega eteričnega olja – in Lucy je pripravljena. Izbirate lahko med petimi različnimi mešanicami naravnih eteričnih olj iz podjetja Stadler Form: Recharge, Relief, Refresh, Relax and Revive. Tako lahko kadarkoli zamenjate vonj dišave glede na svoje razpoloženje.

Razvajanje za vaša čutila!

Osvežilnik prostora Lucy Stadler Form, trenutna tržna cena 44,90 EUR

Vlaži in odišavi z učinkom plamena – Ben iz Stadler Forma

Avtor: Stadler Form

Sedite, globoko vdihnite in se sprostite: Ben vam pričara prijetno vzušje ob odprtem ognju. Njegova večnamenskost lahko v trenutku spremeni vsak dom v oazo dobrega počutja.

Ali je centralno ogrevanje osušilo zrak ? Ni težav: Benova fina meglica bo zagotovila potrebno vlažnost.

Nasvet za ljubitelje eteričnih olj: če želite, lahko Benu v vodo v poseben prostor dodate eterično olje, da bo oddajal nežno dišavo in ustvarjal prijetno vzdušje. Izbirate lahko med petimi različnimi mešanicami naravnih eteričnih olj iz podjetja Stadler Form: Recharge, Relief, Refresh, Relax and Revive. Tako lahko kadarkoli zamenjate dišavo glede na svoje razpoloženje.

Z Benom je Stadler Form ustvaril 3 talente v 1: vlažilnik zraka, osvežilnik prostora in učinek kamina v enem – pravi užitek za vaša čutila.

Ben proizvaja zelo fino meglico, ki jo učinkovito razporeja po prostoru, medtem ko Amber Light ™ ( svetloba v barvi jantarja) ustvarja izredno realen učinek plamena, ki je popolnoma varen in ne vsebuje saj. Prav tako lahko brezstopenjsko prilagajate intenzivnost od nežnega plamena do majhnega odprtega ognja.

Posebej praktično: 2,5-litrski odstranljiv rezervoar za vodo je mogoče napolniti med uporabo naprave.

Osvetljen indikator ravni vode in učinek plamena lahko zatemnite ali popolnoma izklopite in si tako ustvarite zaslužene trenutke sprostitve po vaših željah.

Ben spremeni vsak prostor v prijetno oazo dobrega počutja!

Vlažilnik zraka Ben Stadler Form, trenutna tržna cena 129,90 EUR

Style. Več novic