fbpx

Kako do sijočih las Jennifer Aniston

Lepota, Novice

“Ta produkt je en od najboljših izumov v frizerstvu. Priznam, da sem se ga na začetku kar bala, sedaj pa brez njega ne morem več.”

Nikoli se nismo tako ukvarjali s frizuro, kot se ukvarjamo s frizuro Jennifer Aniston. Igralka, ki je nastopala v nadvse priljubljeni seriji Prijatelji, je narekovala frizerske modne smernice, saj se po njenem liku, Rachel, imenuje tudi frizura. Jennifer pravi, da kot pravo kalifornijsko dekle, ne da veliko na oblikovanje pričeske, največkrat uporabi samo sušilec, za rdečo preprogo pa frizuro nadgradi z rahlo valovitim stilom. Vas zanima nega in nasveti lastnice najbolj občudovanih in opevanih las na svetu?

GTY_jennifer_aniston_friends_jtm_141124_4x3_992

Jennifer Aniston z “Rachel cut”

Vsakodnevna nega las

“Ob prostih dneh, si lase posušim kar na zraku, obnovitveno masko pa si nanesem enkrat tedensko. Kadar pa si moram lase hitro posušiti, uporabim samo sušilec in namesto krtače, uporabim kar prste.”

Vzdrževanje barve

Obožujem blagovno znamko Living proof, ki ima čudovite produkte. Z njihovo uporabo si las ni potrebno umivati vsak dan, kar je super. Njihovi šamponi ti resnično negujejo lase in barva je dlje časa obstojna, lase pa so sijoči. Njihov produkt The Night Cap je odličen, saj po njegovi uporabi še naslednji dan lasje še vedno izgledajo, kot bi prišel od frizerja.”

gallery-1446658378-aniston-hair

Kdo ima najlepše lase v Hollywoodu?

“Courteney​ Cox ima najlepše lase, všeč so mi tudi Giseline (Gisele Bündchen).”

Zvestoba frizerju

“Seveda sem zamenjala kar nekaj frizerjev, vedno pa se vračam k tistemu, ki mi v danem trenutku da tisto, kar najbolj potrebujem. Ne gre za to, da menjam frizerje, da kršim pravila zvestobe. Različni ljudje so počeli z mojimi lasmi različne stvari, kar seveda cenim, vendar pa se vedno vračam k osnovam in enostavnim rešitvam za moje lase.”

Kako ustvariti izgled svežih las

“Najprej s sušilcem za lase odstranim vlago, nato pa uporabim suh šampon. Ta produkt je en izmed najboljših izumov za vse, ki so ves čas v pogonu. Priznam, da sem se ga na začetku kar bala, sedaj pa brez njega praktično ne morem, saj je tako efektiven. Vedno sem mislila, da z uporabo suhega šampona, lasje postanejo še bolj umazani, sedaj pa vem, da praktično absorbira vso umazanijo, ki je na laseh. Na nek način suhi šamponi čistijo lasišče. Ko ga posprejaš po laseh, jih po 30 sekundah skuštraš in dobiš občutek sveže opranih las.”

gallery-1446659893-landscape-1439407934-hbz-beauty-must-have-living-proof

Produkte Living proof lahko kupite na spletni strani http://www.livingproof.com/

 

Fotto: LivingProof, Getty Image


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam