fbpx

Kako doseči seksi videz za vsako priložnost?

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Prva stran, Zanimivosti

Biti seksi je predvsem stanje duha, a tudi kakšen lepoten in negovalni izdelek vam bo lahko pri tem v pomoč!

Seksi je beseda, ki prodaja, je pridevnik, ki si ga želi slišati skoraj vsaka ženska, celo v zrelih letih in vsekakor ‘seksi’ aludira na – seks. Seks pa je poželenje, je vzbujanje želje. In slednje je tudi zapeljevanje.

Tudi ve ste lahko poželjive in omamne v vsakem trenutku dneva in na številnih mestih (izvzemimo le sakralne prostore katerekoli veroizpovedi), vendar na vsakič drugačen način. Gre namreč za eksplozivno ‘snov’, zato je treba z njo rokovati previdno… in z mero.

Cate Blanchett: ena tistih redkih žensk, ki so lahko zakrite do vratu, pa bodo vedno videti seksi

Poglejmo, kako ste lahko videti seksi v naslednjih situacijah, tudi s pomočjo ličil ali lepotnih izdelkov.

# V pisarni

Gre za sicer spolzek teren, saj na delovnem mestu veljajo posebne zakonitosti, ob upoštevanju zakonodaje, ki izrecno prepoveduje spolno nadlegovanje na delovnem mestu, pa so stvari še celo sploh zelo na meji. A marsikatera ženska se tudi v službi težko odreče temu, da bi bila videti zapeljiva. Kaj to pomeni: to je trenutek, ko se moški obračajo za vami, ženske pa šepetajo, ko greste mimo.

Kar takoj povejmo, da je slednje podobno hoji po minskem polju: ženskam se namreč s svojo seksi pojavo nikakor ne smete zameriti ali iz njih napraviti sovražnic in nevoščljivk, kajti to vam lahko kariero takoj pokoplje.

Kako to doseči? Pozabite na napadalno ličenje in izstopajočo frizuro, prav tako na kakršnokoli opolzko obnašanje ali pregloboke izreze in razporke ter neprimerno visoke pete. Ključna sta samozavest in toplina, ki ju izžarevate in urejen videz, ki pa je vseeno ženstven. Vtis naredite z odličnim parfumom, ki ga ne sme biti količinsko preveč, niti ne sme biti cenen.

Vrhunski vonj vam bo pomagal doseči seksi vtis, izberite takega, ki ustreza obema spoloma, denimo lani lansiran vonj Gabrielle s podpisom Chanel, ki me je od novosti nepristransko navdušil, izredno lepe so tudi dišave Lanvin, ki niso vsiljive (denimo vonja Me ali Modern Princess), Nina Ricci (L’Eau) ali Dior (Miss Dior Blooming Bouquet).

# Seksi na ulici

To je trenutek, ko vam vozniki dajo prednost sami od sebe in vam pri tem še pomahajo ter vas pospremijo z nasmehom, najstniki nalašč nabijejo nogometno žogo v vašo smer, da lahko eden od njih skoči ponjo in potem se skupinsko režijo, gradbeni delavci vam z odra žvižgajo in mečejo komplimente, moškim pa v lokalu za hip zamre pogovor, ker vsi gledajo v vašo smer.

Kako to doseči? S samozavestno, ne prehitro, a tudi ne prepočasno hojo, skrivnostnimi sončnimi očali in poudarjenimi ustnicami. Izbirajte bogate in polne barve, ki jih najdete recimo v paleti šmink YSL Rouge Pur Couture, ki privabijo poglede. In ko vas moški v mimohodu gledajo ali vam dajejo pripombe, za malenkost upočasnite korak… nasmehnite se in uživajte v pozornosti.

# Seksi v klubu

Ko vstopite v klub, vas varnostnik spusti vanj ne glede na vrsto čakajočih, natakar vas takoj opazi in vam postreže pijačo, moški vas ne le gledajo, ampak dobite na mizo tudi pijačo, ki je sploh niste naročile, od neznanih oboževalcev, skupaj s komplimenti.

Kako to doseči? V klubu se včasih ne vidi prav dobro obraza, se pa toliko bolj zavonja človeka, zato stavite na sveže oprane in negovane lase. Odkar se v lokalih in klubih ne sme več kaditi, je ta cilj uresničljiv. Za nov občutek popolnoma čistih las lahko poskrbite z nežno kopeljo za lase Bain Micellaire iz nove linije Aura Botanica znamke Kérastase. Lasje naj bodo spuščeni in polni volumna, vabljivi in kajpada – seksi.

# V spalnici

Če živita skupaj, to pomeni, da ne bo zdržal več kot nekaj minut, preden bodo njegove roke zatavale k vašemu telesu. Odložil bo knjigo, računalnik ali mobilni telefon, s katerimi se je zamotil pred spanjem in se v celoti posvetil vam.

Kako to doseči? Najbolj seksi je ženska, ki je videti, kot da je pravkar seksala. Rahlo zardela lica, razmršeni lasje, malce zatečene ustnice, kot od poljubljanja in mehek, razpršen pogled. K temu videzu vam bo pomagalo tudi kremno rdečilo za lica v barvi breskve, ki ga lahko uporabite še na ustnicah. Nanesite na veke kohl svinčnik, a ne preveč natančno in ga potem rahlo razmažite s prsti ter dodajte sloj maskare na trepalnice. Potem pa v njegovo smer – proti postelji.

 

Foto: Hollywood.com, LBL Travel Retail, Health, Popsugar, Paired Life, Hannah Mags


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam